Sony: DAV-X1 házimozirendszer

forrás Prim Online, 2005. november 19. 13:49
Bordeaux-ban, a Sony Media Experience kiállításon a Sony Europe bejelentette a DAV-X1 házimozirendszer megjelenését.
A DAV-X1 egyszerűen üzembe helyezhető, 2.1 csatornás házi szórakoztató központ. Az audióközpontot, DVD-lejátszót és térhangsugárzókat magában foglaló rendszer egyetlen stílusos, diszkrét egységben kapott elhelyezést.

A DAV-X1 készülék többek között az S-Master digitális erősítési és az S-Force PRO Front Surround technológiával csábítja a vásárlókat. E két műszaki megoldás gondoskodik arról, hogy a hangfeldolgozás és az erősítés - fizikai visszaverődések alkalmazása helyett - még a digitális tartományban megtörténjen. Ebben a folyamatban az S-Force PRO rendszer nagy pontosságú DSP kalkuláció segítségével virtuális hátsó hangsugárzókat hoz létre, így az aktuális környezeti viszonyoktól függetlenül, mindig a lehető legkiválóbb hangteret képes előállítani.

Az S-Force PRO a falakról visszaverődő hangok helyett precíz DSP számításokkal létrehozott virtuális hátsó hangsugárzókkal gondoskodik a maximális térhangélményről.

A Sony Digital Direct Twin Drive mélysugárzójával karöltve a DAV-X1 ideális megoldás a kristálytiszta, hibátlanul definiált térhang előállítására.

A DAV-X1 egyik motorja, az S-Force PRO Front Surround technológia, analóg átalakítás nélküli, 100%-ig digitális folyamatok alkalmazásával állítja elő a kivételes elválasztási jellemzőkkel rendelkező első középső és hátsó hangcsatornákat. A rendszer hangsugárzóinak mindegyike két különleges tervezésű, egyedi kivitelezésű hangszóróegységet tartalmaz. Ezek az egységek a beérkező többcsatornás hangot oly módon szólaltatják meg, mintha az nem is a dobozokból, hanem a tér egy másik pontjából szólna.
Kulcsszavak: házimozi Sony

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Katowicében mutatja be speciális kiadású ívelt AGON monitorját az AOC

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

2018. február 20. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com