Sony: DAV-X1 házimozirendszer

forrás Prim Online, 2005. november 19. 13:49
Bordeaux-ban, a Sony Media Experience kiállításon a Sony Europe bejelentette a DAV-X1 házimozirendszer megjelenését.
A DAV-X1 egyszerűen üzembe helyezhető, 2.1 csatornás házi szórakoztató központ. Az audióközpontot, DVD-lejátszót és térhangsugárzókat magában foglaló rendszer egyetlen stílusos, diszkrét egységben kapott elhelyezést.

A DAV-X1 készülék többek között az S-Master digitális erősítési és az S-Force PRO Front Surround technológiával csábítja a vásárlókat. E két műszaki megoldás gondoskodik arról, hogy a hangfeldolgozás és az erősítés - fizikai visszaverődések alkalmazása helyett - még a digitális tartományban megtörténjen. Ebben a folyamatban az S-Force PRO rendszer nagy pontosságú DSP kalkuláció segítségével virtuális hátsó hangsugárzókat hoz létre, így az aktuális környezeti viszonyoktól függetlenül, mindig a lehető legkiválóbb hangteret képes előállítani.

Az S-Force PRO a falakról visszaverődő hangok helyett precíz DSP számításokkal létrehozott virtuális hátsó hangsugárzókkal gondoskodik a maximális térhangélményről.

A Sony Digital Direct Twin Drive mélysugárzójával karöltve a DAV-X1 ideális megoldás a kristálytiszta, hibátlanul definiált térhang előállítására.

A DAV-X1 egyik motorja, az S-Force PRO Front Surround technológia, analóg átalakítás nélküli, 100%-ig digitális folyamatok alkalmazásával állítja elő a kivételes elválasztási jellemzőkkel rendelkező első középső és hátsó hangcsatornákat. A rendszer hangsugárzóinak mindegyike két különleges tervezésű, egyedi kivitelezésű hangszóróegységet tartalmaz. Ezek az egységek a beérkező többcsatornás hangot oly módon szólaltatják meg, mintha az nem is a dobozokból, hanem a tér egy másik pontjából szólna.
Kulcsszavak: házimozi Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03

Több mint 15 százalékkal nőtt a Huawei bevétele 2017-ben

2018. április 5. 11:10

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51
cloudappsportal.com