Intelligens ingyenes e-mail szervező a Microsofttól

Milkovits Gábor, 2005. december 4. 19:46
A Microsoft egy olyan új intelligens szoftvert bocsátott ingyenesen a felhasználók rendelkezésére, amely fontosság szerint csoportosítja a beérkezett elektronikus leveleket.
A Microsoft Research kutatóközpontban kifejlesztett SNARF nevű szoftver alapbeállításként annak alapján rendezi a beérkezett e-maileket, hogy az illető címről, illetve levelezőpartnertől korábban hány levél érkezett, illetve a felhasználó milyen sűrűn továbbít oda e-maileket. Ezek a beállítások tetszés szerint módosíthatók, így ki lehet emelni olyan személyeket, például családtagokat vagy a munkahelyi főnököt, akik ugyan kevesebbet leveleznek velünk, ellenben egy tőlük beérkezett e-mail annál fontosabb lehet. A SNARF a levelezőprogrammal, konkrétan a Microsoft Outlook Express 2002-vel vagy 2003-mal párhuzamosan működik és háromféle elrendezésű listát tud megjeleníteni: a mezei e-mailek mellett a másoknak is elküldött levelek másolatai, illetve a levelezőlisták olvasatlan elemei is külön rendszerezve jelennek meg a felületen.

Az intelligens Microsoft e-mail szervező alkalmazás a http://www.research.microsoft.com/community/snarf/ oldalról tölthető le ingyenesen. A. J. Brush, a Microsoft Research kutatója szerint a SNARF szoftver a jövőben igen hasznos lehet majd e-mail-képes mobileszközökön, ahol különösen fontos, hogy a felhasználók mondjuk utazás közben egyszerűen és gyorsan kiválogathassák a számukra igazán fontos, illetve éppen, hogy érdektelen leveleket a beérkezett e-mailek közül.
Kulcsszavak: Microsoft e-mail

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38