On-line segítség a mobil üzenetküldésben: smsLap.hu

Kiss Ádám Zoltán, 2005. december 19. 20:29
A közelgő ünnepek kapcsán ki ne szeretné partnereit, ügyfeleit, klienseit valamilyen módon üdvözölni? Új szolgáltatás az interneten az smsLap.hu, ahol bárki korlátozás nélkül, egyetlen gombnyomással küldheti el tetszőleges számú üzenetét. A honlap szolgáltatásait legkésőbb 2005. december 23-tól vehetik igénybe a látogatók.
Az SMS napjaink méltán népszerű kommunikációs csatornája. Gyors, pontos, egyszerű és nem utolsó sorban költségkímélő, a marketing eszköztárában is gyakorta megjelenő megoldás. A kör-SMS küldésének technológiája nem újdonság. De az egyedi igényekre szabott, meglévő adatbázisokhoz igazítható, ügyviteli rendszerekbe integrálható sms küldő szoftverek több százezer forintos költséggel járnak. Így ezek a rendszerek a kisebb üzleti felhasználók, nonprofit intézmények és magán felhasználók számára is elérhetetlenek.

Az smslap.hu az első olyan internetes felület, ahonnan a professzionális sms küldő rendszereknél szokásos funkcionalitással, időzítési lehetőséggel, egyszerre több, csoportosítható címzett körnek küldhet bárki SMS-t anélkül, hogy a szoftveres plussz költségeket állnia kellene. A szolgáltatásnak ezenfelül előfizetési díja sincs. A felhasználói kör nem korlátozott, éppúgy használhatja bárki magánemberként személyes üzenetek küldésére ( www.smsone.hu ), mint szövetségek, egyesületek tagjaik elérésére vagy cégek ügyfeleik, partnereik tájékoztatására ( www.smsoffice.hu ).

Használata olyan egyszerű, mintha csak egy kör e-mail-t küldenénk. A regisztrált felhasználó belépést követően megkapja a saját SMS-fiókját, ahol saját címzetti listát, különböző címzett csoportokat alakíthat ki és ezeket bármikor módosíthatja. Névnapi, ünnepi, egyéb aktuális köszöntők automatikus beilleszthetőségével segíti az oldal a felhasználókat, és lehetőséget nyújt sablon szövegek bevitelére és használatára is. A rendszer a küldött üzeneteket tárolja, statisztikát készít.

A Pallas Technologies által kifejlesztett és működtetett oldal professzionális adat- és egyéb biztonsági technológiákat alkalmaz. Az üzenetek védett csatornán, kódolva futnak, kívülállónak hozzáférésre nincs módja.

Kulcsszavak: SMS onlineszolg mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09