Megszerezte az ISO 9001 tanúsítványt a VirusBuster Kft.

forrás Prim Online, 2006. január 6. 13:28
A VirusBuster Kft.-nél a 2005. év végén lezajlott minőségirányítási ISO audit során a VirusBuster megszerezte az ISO 9001: 2000 tanúsítványt. A minőségirányítási elemzés folyamán a társaság teljes tevékenységi körét vizsgálták, amely egyaránt kiterjedt a fejlesztési, pénzügyi, kereskedelmi, valamint a szolgáltatási terület folyamataira.
A több mint 10 éve piacon lévő vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat szállító magyar cég üzletpolitikájában mindig is meghatározó elem volt a piaci kihívásokra történő gyors reagálás, a legmagasabb követelményeknek való megfelelés képessége, valamint felhasználóik megelégedettségének folyamatos növelése.

E filozófia jegyében, valamint annak érdekében, hogy a cég immár a külföldi piacok aktív szereplőjévé is válhasson, a VirusBuster vezetése a tavalyi év végén elkötelezte magát, a társaság teljes tevékenységének minőségét átfogó ISO 9001: 2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése, független tanúsítás megszerzése és fenntartása, valamint a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

A Társaság több lehetséges jelölt közül pályáztatással választotta ki az Első Magyar Tanúsító Kft-t, a londoni székhelyű National Quality Assurance (NQA) Ltd. kizárólagos magyarországi képviselőjét. Az NQA a világ egyik legnagyobb nemzetközi tanúsító szervezete, mely olyan cégeknek adott ki hasonló tanúsítványt, mint a NASA, Boeing, Caterpillar, Canon, Magyarországon pedig a CIB Csoport, Honeywell, vagy a Magyar Rádió.

A sikeres audit eredményeképpen a Társaság megszerezte a MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt a szoftverfejlesztés, szaktanácsadás, -ellátás, valamint szoftver nagy és kiskereskedelem alkalmazási területeken. „A szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kidolgozásakor és fejlesztésekor, a szabvány , illetve a jogszabályi követelmények maradéktalan teljesítésén túlmenően, vevőink megnövekedett minőségi igényeinek maximális kielégítését, valamint a piac által támasztott minőségi elvárásoknak történő megfelelést tartottuk szem előtt – mondta Bozsó Julianna a VirusBuster ügyvezető igazgatója.

A tanúsítványt 3 évente kell megújítania a cégnek, a követelmények folyamatos teljesülését pedig a tanúsító szervezet évenként felülvizsgálatokkal ellenőrzi.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. március legveszélyesebb kártékony programjai

A Check Point Software Technologies Ltd., kutatórészlege, a Check Point Research kiadta legújabb, 2021 márciusára vonatkozó Global Threat Index elemzését. A kutatók jelentése szerint az IcedID banki trójai első alkalommal jelent meg a listán, melyen egyből a második helyre került, míg a már jól ismert Dridex trójai volt a legelterjedtebb kártékony program a hónap során (februárban a hetedik helyen volt).

2021. április 22. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05