A BT a globális hálózati szolgáltatók mezőnyének első negyedében

forrás Prim Online, 2006. január 9. 22:31
A BT ma bejelentette, hogy a globális hálózati szolgáltatók Gartner által összeállított 2005-ös „Magic Quadrant” listáján az első negyedbe került. Ebben a tartományban nyolc globális hálózati szolgáltatót értékelnek a „küldetéstudat és –végrehajtás” képessége alapján.
A bejelentés annál is lényegesebb, mivel olyan időszakban érkezett, amikor a Gartner szerint a globális hálózati szolgáltatók száma csökkenőben van, az ilyen vállalatok ugyanis inkább regionális stratégiájukra koncentrálnak. A piaci verseny mindazonáltal igen erős, és magasak a minőségi elvárások. A Gartner meghatározása szerint az első kvadránsban elhelyezkedő forgalmazók aktuális teljesítménye jó, konkrét elképzeléssel rendelkeznek a várható piaci trendekről, és tudatosan fejlesztik azokat a képességeiket, amelyek segítségével vezető pozíciójukat fenntarthatják.

Andy Green, a BT Global Services vezérigazgatója elmondta: „Véleményünk szerint azzal, hogy a Gartner’s Magic Quadant listán ilyen eredményt értünk el, megerősítést nyert vezető pozíciónk a globális informatikai hálózati szolgáltatók között. Ez nemcsak a mindig az új szolgáltatások irányába haladó stratégiánk sikeréért járó elismerés, hanem egyben igazolás is azokra a stratégiai akvizíciókra, amelyeket az elmúlt két év során hajtottunk végre.”
A jelentés szerint valamennyi piacvezető lefedi a hang- és adatszolgáltatások teljes skáláját, ezeket a szolgáltatásokat és támogatásukat jó színvonalon nyújtja, globális lefedettsége igen nagy, és árai versenyképesek.

A Gartner Magic Quadrant globális hálózati szolgáltatók legújabb, 2005-ös kiadása a http://www.bt.com/globalservices/gartner címen érhető el.
Kulcsszavak: +céginfo BT

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Napi 75 milliót lopnak a csalók a kibertérben

Naponta 75 millió forintot tettek zsebre a digitális tér kalózai a bankkártyákat és a számlákat támadó csalásokkal az idei II. negyedévben. A visszaélésekben érintett pénzek több, mint 70 százaléka, közel 5 milliárd forint a bankszámlákról tűnt el – emlékeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

2023. szeptember 28. 18:34

A magyar dalszerzők nem félnek a mesterséges intelligenciától

Vajon még képesek vagyunk megkülönböztetni a mesterséges intelligencia és az igazi dalszerzők által írt dalokat? Erre a kérdésre keresi a választ az Artisjus kísérlete, melyben bárki részt vehet október 8-ig, a Dalszerzők napjáig a kösziadalt.hu oldalon. A magyar dalszerzők ötöde próbált már ki valamilyen MI programot, köztük a zenei producerek 49%-a használt már ilyet munkája során. Ugyanakkor a közönség jelentős része szkeptikus a gép által komponált zenékkel szemben, de elvből csak 13% utasítja el azokat – derül ki a témához kapcsolódó előzetes kutatásokból.

2023. szeptember 28. 17:08

Tíz autósból hét rosszul reagál egy megkülönböztető jelzésű jármű érkezésére

Bár az autósok nagy része hetente találkozik megkülönböztető jelzést használó járművel, a szakemberek és a segítségnyújtók tapasztalata szerint tíz autósból csak három reagál ilyenkor megfelelően. A többiek rossz döntést hoznak, vagy megkésett reakciójukkal akadályozzák a szirénázó járművek haladását. Pedig sok esetben akár fél percen is múlhat egy emberélet. A Magyar Suzuki „Együtt utakon – Adj utat, ments életet!” kampányában a mentőszolgálat, katasztrófavédelem és rendőrség közreműködésével a segítségnyújtók közlekedési támogatására szeretné felhívni a figyelmet.

2023. szeptember 28. 15:43

Howard 2.02

A program segítségével értesítést kaphatunk, ha outlook.com, mail.google.com, live.com, hotmail.com, google.com, mail.yahoo.com, linkedln, facebook.com, twitter.com, e.mail.ru, Zoho.com stb. címünkre üzenet érkezett.

2023. szeptember 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59