Esélyesek a magyar multimédiás cégek az Európai Kiválóság a Multimédiában Díjra

forrás Prim Online, 2006. január 11. 12:40
Az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója (EMMAC – www.emmac.org) felhívást intézett az infokommunikációs technológia és a digitális média területén dolgozó cégekhez, hogy jelentkezzenek az Európai Kiválóság a Multimédiában 2006 Díjra. Az EMMAC tagjaként a Magyar Tartalomipari Szövetség, a hazai multimédia cégek részvételét szervező szervezet szerint a tavalyi siker megismétlésére nagy esély van 2006-ban is.
Az Európai Kiválóság a Multimédiában Díjat 2002 – ben hozta létre az EMMAC. A díj egy kitűnő marketing eszköz az infokommunikációs és digitális média területén tevékenykedők elismerésére.

Az EMMAC a Díj adományozásával szeretné megbecsülését kifejezni azon kiváló eredményeket elérő cégeknek, amelyek a multimédia területén dolgoznak, és következő hét csoportból álló közösségbe tartoznak:

·    Digitális Tartalom Előállítók
·    Digitális Tartalom Rendszerezők
·    Szoftver Előállítók
·    Digitális Eszközöket Gyártók
·    Digitális Hálózati Szolgáltatók
·    Digitális Tartalmat és Technológiát Felhasználók
·    Szolgáltatásnyújtók a fenti területek bármelyikén

Az Európai Kiválóság a Multimédiában 2006 Díj győzteseinek kihirdetése Hannoverben lesz 2006 márciusában a CEBIT-en.

A Díjat az Európai Multimédia Szövetségek Egyezménye tagjai évente adják ki az eAccelerator támogatásával. A díj győztesei jogosulttá válnak a Európai Kiválóság a Multimédiában Díj logó nyilvános feltüntetésére. A díjnyertesek megtalálhatóak a Check-out-Europe.com, valamint a European Showcase of Excellence in Multimedia oldalakon. A győztesek továbbá az Európai Multimédia Fórum egyéves tagságát is elnyerik, amely által kedvezményes áron vehetik igénybe az összes eAccelerator szolgáltatást, és más kedvezményekben részesülhet a Díj különböző partnereinél. A nyilvános jelentkezés útján beérkezett pályázatokból az EMMAC tagok képviselőiből álló zsűri választja ki a győzteseket.

Azon cégek, amelyek szeretnének jelentkezni a díjra, online tudnak jelentkezni a www.seal-of-excellence.org oldalon. A nevezési határidő: 2006. február 15.

2005. március 16-án a hannoveri CEBIT kiállításon 41 díjazott között 7 magyar cég szerepelt,
emlékeztetőül a 2005. évi nyertesek:

Platinum díjat kapott:
Carnation Internet Consulting        www.carnationconsulting.com

Arany díjat kapott:
    Color Plus Kft.                www.egyszervolt.hu
    Solware Kft.                www.flyordie.com
    Well Press Kiadó Kft.             www.vendegvaro.hu

Ezüst díjat kapott:
    Kopint Datorg Rt.             www.hungary.hu
    SaveAs     Kft.                 www.eagleeye-os.com
    WebBusiness Kft.            www.wb-int.com

A teljes nyertes lista:  www.multimedia-accelerator.com/seal/winners2005.htm

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Április 5-én indul a ROAD MOVIE GUIDE – Tillával

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Az első öt dal mindegyike siker lett azóta. Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.

2020. április 3. 19:35

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás