Az SAP tovább erősíti KKV-piaci jelenlétét

forrás Prim Online, 2006. február 6. 11:49
39 új partnermegoldással bővül az SAP ágazati vertikumokba szánt vállalatirányítási portfóliója, amelynek alkalmazásait több mint 7100 középvállalat használja világszerte.
A kis- és középvállalatok (KKV) ágazati és erőforrás-szükségleteinek kielégítésére szánt vállalatirányítási portfóliót tovább bővítve az SAP AG további 39 minősített mySAP All-in-One partnermegoldást mutatott be. A szoftvereket az alábbi országokban működő SAP-partnerek fejlesztették és forgalmazzák: Ausztrália, Belgium, Kína, Dánia, Magyarország, Németország, India, Olaszország, Korea, Új-Zéland, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok. Az ágazatspecifikus üzleti folyamatokat bevált gyakorlattal támogató kínálat új megoldásai a biotechnológiától és az építőipartól kezdve a szállítmányozáson keresztül a légi közlekedésig és a divatcikkek kiskereskedelméig sokféle területet érintenek. A 39 új elemet is beszámítva több mint 100 új megoldással gazdagodott az elmúlt 12 hónapban a világ legnagyobb, KKV-nek szánt mikrovertikális megoldás-portfóliója. Ezzel a mySAP All-in-One partnermegoldások száma megközelíti a 600-at. Az 50 országban forgalmazott alkalmazásokat több mint 7100 ügyfél használja világszerte.

Magyarországon a BCS Business Consulting Services Kft., az ERP Consulting Informatikai és Tanácsadó Kft., a HostLogic Kft., az itelligence Hungary Kft., a MÁV Informatika Kft., a Mindsystem Consulting Kft., a MySMB tanácsadó és Informatikai Szolgáltató Kft. és a Unitis Rendszerház Rt. kínál összesen tíz, a középvállalatok számára kifejlesztett és az SAP által minősített ágazati megoldást, úgynevezett „add-on”-t. Ezen partnermegoldások jelentékeny hányada kereskedelemben tevékenykedő vállalatokat célozza meg, található közöttük azonban víz- és szennyvízszolgáltató cégek, fogyasztói cikkeket gyártó cégek, illetve  kommunikációs, szakértői és jogi szolgáltató cégek számára kifejlesztett integrált vállalatirányítási szoftverek is. (További információkért kérjük, látogasson el a http://www.sap.com/hungary/solutions/kkv/allinone/industries/index.epx weboldalra!)

„Célunk, hogy egyre több magyarországi SAP- partner fejlesszen olyan ágazati megoldásokat, amely iparág-specifikus módon egészíti ki az SAP által kínált funkciókat, hiszen a technológiai lehetőség erre adott, a piaci érdeklődés pedig, az ügyfelek specializálódása alapján egyre nyilvánvalóbb.” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Nógrádi Zsolt, az SAP Hungary Kft. partner menedzsere.

A középvállalatoknak olyan vállalatirányítási megoldásokra van szükségük, amelyek biztosítják számukra a nagyobb versenytársaik által élvezett előnyöket, ugyanakkor árukat és méretüket tekintve a KKV-k erőforrásaihoz igazodnak. A KKV-k a gyors eredményeket és megtérülést is fontos szempontként kezelik, és kiváló szintű támogatásban részesülő szoftvereket keresnek. Az SAP partnereinek mySAP All-in-One megoldásai segítségével bevált ágazati gyakorlatot vezethetnek be üzletmenetük központi területein, a testre szabási lehetőségeknek köszönhetően pedig azokat az egyedi folyamatokat is megőrizhetik, amelyek megkülönböztetik őket kisebb és nagyobb versenytársaiktól.

Integrált ágazati szakértelem

A minősített mySAP All-in-One partnermegoldások előre meghatározott üzleti folyamatokat és bevált ágazati gyakorlatot támogatnak, és az adott ügyfél konkrét szükségletei szerint, egyedileg konfigurálhatók. Az SAP értékesítési partnerei az SAP által kidolgozott bevált gyakorlat (SAP Best Practices) alapján építik meg a megoldásokat. Az SAP és partnerei több mint 33 év, különböző vállalati méretszegmensekben szerzett tapasztalatok alapján állították össze az SAP Best Practices alapanyagát. A partnerek által hozzáadott képességek lehetővé teszik az egyedi ágazati ismereteket és szakértelmet igénylő mikrovertikális folyamatok támogatását. A meghatározott funkcionalitást nyújtó mySAP All-in-One megoldásokat az SAP partnerei értékesítik, vezetik be és támogatják.

Az SAP partnerei számos mikrovertikális ágazat számára fejlesztettek mySAP All-in-One megoldásokat: gyógyszergyártás, fogyasztási cikkek (élelmiszer) gyártása, élelmiszer-kiskereskedelem, tengeri szállítmányozás, projektirányítás, építőipari szerelvények gyártása, áruszállítás és raktározás, vegyipar, textilipar, nyomdaipar, gépkocsi-márkakereskedelem, acéltermékek gyártása, gyémántkereskedelem és promóció. Az új megoldásokra, elérhetőségükre és fejlesztőjükre vonatkozóan a kapcsolódó adatlap szolgál bővebb tájékoztatással (http://www.sap.com/company/press/factsheets/A1solution.epx).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány Fehér bot napi rendezvényéről

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány 2019. október 18-án, a Vakok Általános Iskolájának Nádor Termében tartotta a Nemzetközi fehér bot napja alkalmából  szervezett ünnepi rendezvényét. Az alapítvány immár 16 éve adományoz képernyőolvasó és – nagyító szoftvereket, felújított számítógépeket és digitális diktafonokat vak és gyengénlátó emberek számára. A képernyőolvasó és –nagyító szoftverek hallhatóvá vagy sokszoros felnagyításban láthatóbbá teszik a vak és gyengénlátó emberek számára a számítógép képernyőjén megjelenő információkat. Ezáltal biztosítják számukra az inkluzív tanulás, munkavégzés és a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét.

2019. október 20. 14:17

5 alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?  A Deloitte szakértői az idei Salesforce Basecamp Budapest rendezvényen egy kerekasztal beszélgetés során ezekben az izgalmas kérdésekben osztották meg gyakorlati tapasztalataikat.

2019. október 20. 13:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás