Allround: világelső tanúsítvány, sikerév

Kovács Attila, 2006. február 8. 20:19
A BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a rádió és telekommunikációs szektorban nemzetközileg elismert tanúsító testület a világon elsőként az Allround Kft. terméke, a CeDaR számára adta ki a Certificate of Attestation tanúsítványát.
BABT már 15 éve auditálja távközlési szolgáltatók számlázási rendszereit, de a termékminősítést, mint új szolgáltatást, tavaly vezették be. Az Allround felismerte, hogy a BABT tanúsítvány megléte kulcsfontosságú lehet a szolgáltatók számára, ha számlázó rendszereik pontosságát és hitelességét biztosítani akarják. A világ vezető távközlési szolgáltatói által használt CeDaR most megszerzett minősítése tovább erősíti meghatározó a termék szerepét a számlázási rendszereket tesztelő eszközök között.

Az Allround történetében 2005 volt az eddigi legsikeresebb év. A cég rekordot jelentő árbevétele az immár négy kontinensen való jelenlétének és gyorsan bővülő ügyfélkörének köszönhető. Jelenleg a világon már 80 millió előfizetőt szolgálnak Allround megoldások. Többek között az alábbi cégek léptek ügyfeleik közé 2005-ben: T-Com (Magyarország), Vimpelcom (Oroszország), SpaceTel (Jemen), Cosmo (Bulgária), Invoicia (Norvégia), Vodacom (Tanzánia), Areeba (Ciprus), Ventelo (Norvégia). A CeDaR 2005-ben is megőrizte piacvezető pozícióját a számlázó rendszerek tesztelése területén, és immár 70 különböző fájl formátum támogatására képes. Az Allround 2005-ben másodszor nyerte el az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által kiírt Szoftver Export Díjat.

Mint már korábban a közelgő barcelonai mobilcsúcs eseményhírei között megírtuk, az Allround negyedszer vesz részt 3GSM World Congress-en, illetve állít ki a magyar standon. A termékportfolió két teljesen új termékkel bővült, de új verziókkal mutatkoznak be a már meglévő termékek is. A 3GSM-en debütáló új alkalmazások közül az xDR Store elősegíti a jogi követelményeknek való megfelelést a távközlési szolgáltatók számára, mégpedig a hívásadat rekordok biztonságos, strukturált tárolása és lekérdezése terén, míg az Allround Mediation a különböző telekommunikációs eszközök közötti formátumillesztés feladatát látja el. Új fejlesztések jellemzik a CeDaR számlázási rendszereket tesztelő szoftvert, valamint a roaming management termékcsalád két tagját (TAP Solution, AllRoamer). A tavalyi kiállításon bemutatott Allround Management Console funkcionalitása is jelentősen bővült. A világon elsőként Allround termék kapott számlázási szoftver tanúsítványt.

Bekerültek a pótlóbusz megállóhelyek a MÁV-START online menetrendi keresőjébe

Már az ELVIRA menetrendi keresőbe is bekerültek a pótlóbuszok megállási helyei, így az utasok könnyebben, pontosabban tudnak tájékozódni a vonatok helyettesítő buszok megállóiról.

2020. augusztus 5. 14:43

Már elérhető a Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő Android (Xbox) változata

A Razer bejelentette, hogy már elérhető az Android (Xbox) rendszerhez szánt Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő - egy új kiegészítő, amely lehetővé teszi több mint 100 Xbox-kedvenc az Xbox Game Pass Ultimate segítségével, közvetlenül a felhőből történő, zökkenőmentes futtatását a legtöbb, USB-C csatlakozóval rendelkező okostelefonon.

2020. augusztus 5. 13:21

Még több adatközponti fejlesztés jön, kulcskérdés lehet a biztonság

A következő években is hatalmas összegeket fordítanak majd az adatközpontok fejlesztésére, 2023-ban akár már 125 milliárd dollárt is szánhatnak erre a célra. Az ezekben a létesítményekben elhelyezett szervereken futó alkalmazások vállalkozások és egyéni felhasználók tömegeit szolgálják ki, ezért kulcsfontosságú a folyamatos működés és a megfelelő biztonság, amit többek között a Schneider Electric EcoStruxure megoldásai garantálnak.

2020. augusztus 5. 11:58

Toucan 3.1.8.1

Hordozható alkalmazás fájlok gyors szinkronizálásához, biztonsági másolatok készítéséhez és titkosításhoz.

2020. augusztus 5. 11:33

UltraViewer 6.2.88

A praktikus távsegítő program használatával egyszerűen tudunk egy távoli számítógéphez csatlakozni. Az alkalmazás azonnali csevegőablakot is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikáljunk a támogatást nyújtó felhasználóval.

2020. augusztus 5. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás