A Sun biztosítja a téli olimpiáról tudósító NBCOlympics.com weboldal technológiai hátterét

forrás Prim Online, 2006. február 9. 15:49
A Sun biztosítja az NBCOlympics.com hálózati hátterét és az interaktív technológiát az NBC tudósításaihoz az olaszországi Torinóban február 10-26. között megrendezendő 2006-os téli olimpiai játékok alatt.
Az NBCOlympics.com videoközvetítései a digitális média olyan élményét nyújtják, amelyre eddig egyetlen amerikai televíziós társaság sem volt képes egy sporteseményről szóló híradás keretei között. A tájékoztatásnak része lesz néhány különleges, a Sun megoldásaival működő szolgáltatás, például az e-mail és SMS-értesítés az olimpia fontosabb történéseiről.

Az NBCOlympics.com a torinói játékok amerikai internetes központjaként mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújt a sportolókról, eseményekről és versenyekről.

Az NBCOlympics.com műszaki hátterét az ipari szabványú Sun Fire(TM) v490 UltraSPARC(R) IV+ alapú rendszerek és a Sun Fire x64 (x86, 64-bites) szerverek adják. A szervereken nyílt forrású Solaris 10 operációs rendszer fut Sun N1 System Managerrel, ami garantálja a maximális rendelkezésre állást, a hibák elhárítását és a terheléskezelést. Az előkészületek és a játékok során a Sun Services elvégzi a berendezések üzembe helyezését, illetve mérnök-szakértői és támogatási szolgáltatást nyújt az NBCOlympics.com számára. Az összes eredményt, videót és a közvetítés egyéb anyagait Sun adatkezelő termékek fogják tárolni és feldolgozni Sun 5310 NAS és Sun 6130 Fibre Channel SAN meghajtókon.
Kulcsszavak: olimpia Sun

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59