Bemutatkozik a Playstation 3 a Taipei Game Show-n

Genda Csongor Zoltán, 2006. február 10. 19:44
A Sony elektronikai konszern a jövő héten kezdődő Taipei Game Show-n (TGS) szándékozik bemutatni új generációs Playstation 3 játékkonzolját - adta hírül több külföldi IT-magazin is.
Eddig a gyártó csupán a játékgép félig kész prototípusaival rukkolt elő, azonban az értesülések szerint jelen esetben minden valószínűség szerint működőképes PS3 modellekkel érkezik a Sony a február 16-20 között megrendezendő TGS kiállításra. Ha hinni lehet a biztos forrásokra hivatkozó híreszteléseknek, akkor az elektronikai konszern nem csak új információkkal fog szolgálni a konzolt illetően, hanem a látogatóknak lehetőségük nyílik majd azok kipróbálására is. A tajváni DigiTimes hírül adta még, hogy a japán vállalat összesen nyolcvan kiállítófülkét foglalt le magának, amelyből húszat csakis a Playstation 3-nak szentelnek.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32