Samsung MP3 lejátszó csúcskapacitással

forrás Prim Online, 2006. március 6. 10:15
A Samsung Electronics a 2006-os CES kiállításon mutatta be legújabb hordozható médialejátszóját, az YP-Z5 névre keresztelt modellt. A mindössze 57 grammos, ultra-vékony digitális MP3 lejátszó egyetlen feltöltéssel akár 35 órán keresztül is használható.
Az új Samsung lejátszó alkalmas JPEG képek nézegetésére, valamint támogatja az MP3, WMA és WMA DRM10 formátumokat. A készülékbe beépített DNSe (Digital Natural Sound Engine) technológia garantálja, hogy a felhasználó minden igényt kielégítő körülmények között hallgathasson zenét.

A 1,8” színes LCD kijelzőn - ami az egyik legnagyobbnak számít kategóriájában - könnyen lehet fényképeket és fotóalbumot nézegetni.

Az elegáns készülék fekete színben is kapható lesz. A lejátszó külső borítása alumíniumból készült, így védelmet nyújt a karcolásoktól és a piszoktól is.

A YP-Z5 az első olyan 2- illetve 4 GB flashmemóriás MP3 lejátszó, amely támogatja a különböző zeneletöltő programokat, mint például az MTV Urge, a Napster, a Rhapsody, illetve a Yahoo.

A Samsung YP-Z5-t 2006 márciusában mutatják be Magyarországon, 2 GB kapacitással lesz megvásárolható.

Ajánlott fogyasztói ára: 62.990 Ft.
Kulcsszavak: mp3 Samsung audioplayer

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás