Formabontó LCD televízió a Samsungtól

forrás Prim Online, 2006. március 9. 16:25
Formabontó külsejű LCD televízióval jelentkezik a Samsung 2006-ban, mely teljesen eltér az eddig közismert hagyományos téglalap alakú készülékektől. Újszerű és eddig egyedülálló megoldás, hogy a hangszórót elrejtették és közvetlenül a képernyő alá integrálták.
Közel 80 év eltelt azóta, hogy bemutatták az első televíziót. Mára a televízió az emberek mindennapjainak szerves részévé vált. Azonban akármennyire is széles körben terjedt el, a termék a mai napig szinte csak az eredeti téglalap alakban fordul elő. Ettől tér el a Samsung egyedi új LCD televíziója. Az innovatív design és az ultramodern funkcionalitás az első pillanatban szembe tűnik.

A Samsung új LCD-je nem egyszerű elektronikai termék, mely audiovizuális jeleket fogad. Inkább nevezhetnénk mesterműnek, mely érzelmeket vált ki az emberekből, és amely iránt szenvedélyesen rajonganak tulajdonosai. Az egyedi fehér változat egy igazi design darabbá válhat fehér háttérrel.

Az új modell eleje letisztult és egyszerű, mert az összes kezelőgomb az oldalán található. Figyelemreméltó és a világon egyedülálló megoldás a láthatatlan hangszórók beépítése közvetlenül a képernyő alá.

Az új LCD televízió a fényt és árnyékot tökéletesen adja vissza az iparágban elsőszámú, 5000:1-es kontrasztaránnyal. A 12.8 millió színt megjeleníteni képes képernyője az LCD televíziókra eddig nem jellemző mértékben telt színeket és éles képet eredményez. Ráadásul az LCD panel technológiájának köszönhetően minden szögből torzítás nélküli képet kapunk (178°). Az LCD TV-hez tartozó forgatható talpnak köszönhetően a televízió könnyen állítható, így ha a nappali egy más pontjára ülünk át, a TV-t csak át kell forgatni a megfelelő irányba.

2006 áprilistól már a nagyobb hazai üzletekben is elérhetővé válik az új fekete kivitel. A 32”-os változat ajánlott brt. fogyasztói ára: 412,000 Ft.
Kulcsszavak: Samsung LCD televízió TV

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy app lehet a híd a szülő-gyerek közötti digitális szakadék felett

A jövő generációjának tagjai átlagosan tízéves korukban kapnak telefont, de ez korántsem jelenti azt, hogy tisztában vannak az online jelenlét veszélyeivel is. A szülők legegyszerűbb eszköze a tiltás és a használat, illetve alkalmazások korlátozása, így azonban jelentős digitális szakadék alakulhat ki a szülő és gyermeke között. A Start it @K&H-ban fejlődő Mongu for Teen startup csapata erre az aktuális kihívásra kínál megoldást. A szülő-gyermek együttműködésére épülő alkalmazás segítségével ugyanis a gyermek biztonságosan felépítheti online magánszféráját, felismerheti és kivédheti a veszélyeket, miközben biztosítja a lehetőséget a szülői védelemre is.

2019. szeptember 18. 15:39

Nagy az érdeklődés a BKK Mobiljegy iránt

Jelentős forgalmat bonyolított az év kilenc hónapja alatt a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által üzemeltettet Nemzeti Mobilfizetési Rendszer. A mobilparkolást, az e-matricát és a HU-GO díjtermékeket kiszolgáló rendszeren keresztül 2018. végétől több állatkertben és vadasparkban is elérhető a sorban állás és plusz költségek megfizetése nélküli elektronikus belépőjegy szolgáltatás, illetve 2019. június elejétől a digitalizált fővárosi közösségi közlekedési jegy-megoldás a BKK Mobiljegy. A 2019. év kilenc hónapja alatt a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer mintegy 21 milliárd forint forgalmat bonyolított.

2019. szeptember 18. 11:06

Prepaid TV szolgáltatást vezet be a UPC

MyTime néven új, előre fizetéses TV szolgáltatást vezet be a UPC. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy mostantól a csomagok között rugalmasan, akár egyik hónapról a másikra váltsanak. A szeptembertől elérhető MyTime szolgáltatás az aktuális igényekhez igazodó, rugalmas televíziózási élményt nyújt. 

2019. szeptember 17. 11:30

5G frekvencia: három jelentkező került az árverési nyilvántartásba

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az árverési eljárás az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítésére indult. Az eljárás a tartalmi vizsgálattal, majd a licitnapokkal folytatódhat, eredmény késő őszre várható.

2019. szeptember 13. 13:01

Az önkormányzatiság egy alkalmazásba költözött

A HelpyNet egy olyan magyar alkalmazás, ami a hazai önkormányzatok igényeire szabva lehetővé teszi a lakosoknak a kényelmesebb ügyintézést, illetve bajba jutásnál a gyors segítségkérést, segítségnyújtást. A rendszer egy mobilapplikáción keresztül összeköti a település lakosait a háttérben működő szervezetekkel (pl. közműszolgáltatók), illetve riasztás vagy bejelentés esetén azonnali segítséget nyújthat 0-24 órában.

 

2019. szeptember 11. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás