Epson Stylus Photo R340 eredeti ötletekkel

forrás Prim Online, 2006. március 10. 09:14
Az Epson Stylus Photo R340-es új otthoni fotónyomtatója eredeti ötletek egész arzenálját vonultatja fel. A 6 szín használatával kivételes nyomtatási minőséget biztosító nyomtatóban olyan új funkciók találnak egymásra, mint a 2,4 colos monitor, az integrált Epson PhotoEnhance technológia, a CD és DVD nyomtatás, valamint a jól bevált MicroPiezo nyomtatási technológia. Mindennek eredménye ez a rendkívül funkciógazdag, kivételesen szép nyomtatványok készítésére alkalmas, ráadásul nagyon egyszerűen használható nyomtató. További előnye, hogy a memóriakártya-nyílásoknak, a PictBridge, a USB Direct Print, illetve a Bluetooth opciónak köszönhetően a nyomtatáshoz nincs szükség PC-re. Az R340 2006. márciusától lesz elérhető 49 990 Ft-os áron.
Az Epson Stylus Photo R340 a 2,4 colos folyadékkristályos ellenőrző képernyő segítségével egyszerű képkiválasztást tesz lehetővé. A képek előzetesen megtekinthetők, kiválaszthatók és kivághatók. Magától értetődik, hogy a kiváló képminőséget biztosító, önállóan is működtethető fotónyomtató olyan képszerkesztő funkciók gazdag választékát kínálja, mint a fényesség és a színtelítettség beállítása, továbbá különféle szűrő és layout opciók.

Az Epson Stylus Photo R340 kb. egy perc alatt nyomtat ki egy 10 x 15 cm-es képet, amelynek minősége a fotólaborban kidolgozott képekkel szemben is megállja a helyét. Még ennél is fontosabb, hogy az Epson Stylus Photo R340 a maga kategóriájában a legkiválóbb minőséget biztosító otthoni fotónyomtató, köszönhetően a max. 3 pl-es festékcseppel dolgozó hat különböző színű festékkazettának, a változtatható cseppméretet biztosító Variable-sized Droplet technológiának, valamint az Epson MicroPiezo technológiájának.

Azonban az Epson új tintasugaras nyomtatója nem csak fényképek nyomtatására képes: az Epson Stylus Photo R340 szöveges dokumentumokat, A4-es képeket, továbbá CD-ket és DVD-ket is tisztán, éles kontúrokkal nyomtat – az olvashatatlanul elmaszatolódott CD-nyomtatás immár végleg a múlté.

A termékhez adott Epson Print CD szoftver segítségével könnyen, gyorsan tervezhetők és nyomtathatók ki a családi ünnepek alkalmával készült fotók, vagy a zenei összeállításokat, illetve digitális albumokat tartalmazó, profi módon megtervezett CD-k és DVD-ROM-ok. A nyomtatáshoz elegendő, ha a nyomtató elején kialakított nyílásba behelyezik a megfelelő médiumot.

Az Epson ezt a nyomtatóját is ellátta a PhotoEnhance technológiával. Az automatikus motívumfelismerő funkció egyedi beállításokat alkalmaz a képélesség, telítettség és a többi tényező tekintetében. Ennek köszönhető, hogy ezzel a nyomtatóval egy kezdő is kiváló eredményt érhet el, legyen az fektetett vagy álló kép, ami az otthoni képkidolgozásnál egyértelműen az Epson mellett szól.

Az új fotónyomtatón az Epson Creativity Suite szoftvere is megtalálható, amely a különféle képszerkesztési alkalmazások gazdag választékával az „Exceed your vision” Epson-szlogen szellemében korlátlan teret enged a kreativitásnak.

Karsten Jahn, az Epson Deutschland GmbH termékmarketing-menedzsere a következőket nyilatkozta: „Az Epson Stylus Photo R340 használatával még a legkényesebb ízlésű fotó-szerelmeseket is kielégítő minőségű profi fényképek nyomtathatók kényelmesen, otthon. Ebben a megfizethető árú otthoni fotónyomtatóban a gazdaságos működés a kiváló minőségű, 6-színt alkalmazó nyomtatóművel párosul. A rangos iF formatervezési díj zsűrije ezeket a nagyszerű tulajdonságokat értékelte, amikor 2006-ban az Epson Stylus Photo R340-nek ítélte oda a díjat!“

Epson Stylus Photo R340 – főbb tulajdonságok:

Az iF termék-formatervezési díj nyertese 2006-ban
2,4 colos folyadékkristályos képernyő
PC nélkül is nyomtathat vele
Szegély nélküli fénykép-nyomtatás A4-es méretig
10 × 15 cm-es kép nyomtatása kevesebb, mint egy perc alatt
Hat különálló festékkazetta biztosítja a gazdaságos működést
Kiváló képminőség akár 5.760 x 1.440 dpi felbontással, max. 3 pl-nyi festékcsepp felhasználásával
CD-k, DVD-k profi tervezése az Epson Print CD szoftverrel
Az Epson PhotoEnhance technológiája optimális nyomtatási minőséget biztosít
Közvetlen nyomtatás PictBridge funkcióval rendelkező megfelelő memóriakártyáról vagy USB Direct Print kompatibilis fényképezőgépről, esetleg az MMS Bluetooth funkciójával
A memóriakártya tartalamt PC nélkül is lementheti egy CD/DVD-író vagy egy ZIP-meghajtó segítségével
Epson Creativity Suite szoftver
Elérhető 2006. márciusától
Ára: 49990 Ft

sajtóközlemény
Kulcsszavak: Epson fotó printer CeBIT 2006

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39