Graffiti.hu: on-line ifjúsági magazin indult

forrás Prim Online, 2006. március 12. 17:42
Megjelenésében és tartalmában is fiatalos honlap jelent meg a közelmúltban a világhálón. A graffiti.hu on-line ifjúsági magazinon fiatal újságíró-palánták kortársaiknak írnak azokról a hírekről, eseményekről és problémákról, amelyek a mai tizenéveseket foglalkoztatják.
Az oldalon a saját szerzeményű írásokon túl a fiatalokat érintő, más információs oldalakon megjelent tudósításokat is közölnek. A tizenévesek így egy helyről minden róluk, értük szóló cikket elolvashatnak, sőt, hozzá is szólhatnak ezekhez. A portálon ugyanis többfajta lehetőség nyílik a vélemény-nyilvánításra: a cikkekhez egyenként is hozzá lehet szólni, a fórumban pedig rengeteg témáról lehet beszélgetni.

Az indulástól eltelt időszakban nemcsak az oldal látogatottsága, hanem a szerkesztőség létszáma is szépen gyarapodott. A lap készítői továbbra is nyitottak az ifjú tollforgatók felé. Akik szeretnének az on-line magazinba írni, az info@graffiti.hu oldalon jelentkezhetnek!
Kulcsszavak: média újság onlineszolg

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás