"Költséghatékony minőségirányítás" konferencia

ISO rendszerek papírmentesen

forrás Prim Online, 2006. március 20. 16:57
Az iSOlution nevű szoftver piaci bevezetéséhez kapcsolódóan a Globe System Tanácsadó Kft. 2006. március 22-én egynapos konferenciát szervez „Költséghatékony minőségirányítás” címmel, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A konferencia helyszíne a Vista Rendezvényközpont (1061 Budapest, Paulay E. u. 9.), a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a globe.system@globesystem.hu e-mail címen vagy a 06/1/213-5702-es fax számon.

A különböző ISO szabványok (9001, 14001 stb.) szerint tanúsított cégek számára komoly problémát jelent a minőségirányítási dokumentumok kezelése, valamint a szabványok által érintett egyéb vállalati folyamatok, feladatok egységes rendszerben történő kezelése. Ezt a problémát felismerve a Globe System Tanácsadó Kft. kifejlesztette a „Globe iSOlution” nevű szoftvert, mely a dokumentumkezelésen túlmenően az összes szabványfejezetet lefedi, így biztosítja a teljes minőségirányítási rendszer egységes kezelését (pl. reklamációkezelés, beszállítói értékelés, erőforrások kezelése, mérőeszközök, belső auditok stb.)

A szoftver több száz minőségirányítási rendszer bevezetésének és tanúsításának tapasztalatait, valamint a tanúsítók ajánlásait figyelembe véve került kialakításra. Legfontosabb előnyei, hogy teljes körű megoldást kínál, magyar nyelvű, integrálható más alkalmazásokkal, több szabvány, integrált rendszerek kezelésére is alkalmas, bővíthető, testreszabható és bevezetése hatékonyság növekedést és jelentős költség megtakarítást eredményez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Napelemes rendszerek: így spórolhat villanyszámláján velük

A 0 forintos villanyszámla és a napelemek használata évtizedeken keresztül olyan dolog volt, amiről a legtöbben csak álmodoztak, ám ahogy egyre elterjedtebb a technológia, olcsóbbá is vált, a legújabb napelemes állami támogatásokkal pedig jóval kedvezőbben juthatunk hozzá. Cikkünk megmutatja, miért érdemes most váltani!

2021. április 22. 16:44

Világszerte egyedülálló beszédfelismerő rendszert fejlesztettek

A Nextent Informatika Zrt. által vezetett konzorcium a Széchenyi 2020 „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” (GINOP 2.2.1) című felhívásra 2017-ben benyújtott pályázatával 607,63 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A kutatás-fejlesztési projekt célja a magyar call centerek számára készült hangbányászati rendszer nemzetköziesítése volt, intonált kifejezések azonosítására alkalmas technológia kifejlesztésével. A megvalósításban részt vett az Xdroid Kft., a SCI-Hálózat Zrt., és a Szegedi Tudományegyetem is.

2021. április 22. 14:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05