Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

forrás Prim Online, 2006. március 20. 17:16
Az angliai Systems Union az LLP Csoportot bízta meg azzal, hogy a már világszerte sikeres jelentéskészítő és elemző eszközt, a Vision-t hozzáfejlessze a Navisionhöz. A Systems Union angliai és ausztrál fejlesztő csapatával szorosan együttműködve az LLP Navision programozói kifejlesztettek egy olyan megoldást, amely lehetővé teszi a Vision eszköz Navision adatbázison keresztüli alkalmazást.
A Vision termékcsalád magában foglalja a Vision Executive elemző és jelentéskészítő eszközt, amely leginkább a felhasználó cégek kontrollereinek vagy értékesítési elemzőinek nyújt nagy segítséget, a Vision XL – t amely Excel felületen tesz lehetővé ad-hoc üzleti jelentések készítését, a Vision Word – öt amely lehetővé teszi az adatok gyors és adaptív feldolgozását (kinyerését) Word dokumentum formátumban, valamint a Vision Alert eszközt, mely a Vision által elkészítendő jelentések időbeni allokálását és automatizálását valósítja meg. A Vision jelenleg világszerte több mint 75000 felhasználó napi munkáját könnyíti meg.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39