A Blogter után itt a Linkter

MTI Sajtóadatbank, 2006. március 22. 08:55
Kedden elindult a www.linkter.hu, a szerkesztőség nélkül működő híroldal, ahol a felhasználók döntik el, mi kerül a címlapra.
Alig pár hónappal ezelőtt, januárban vezették be a www.blogter.hu oldalt: itt a regisztráló saját internetes naplót, úgynevezett blogot készíthet, megírhatja saját véleményét bármilyen témával kapcsolatban, és a rendszer felajánlja neki az azonos tartalmakat író más felhasználókat, ezzel lehetővé téve a közösségi szerveződést.

Most pedig - az újdonságokra fogékonyaknak, és a közlésvágytól fűtötteknek - itt a Linkter oldal, vagyis a linkek tere, ahol azok a hírek kerülnek címlapra, amelyre a legtöbben "rákattintanak", amelyeket legtöbben tesznek be saját linkjeik közé és amelyekhez a legtöbben szólnak hozzá. Ha valamilyen hír keveseket érdekel, akkor az lekerül az oldalról.

A Linkter attól több és jobb, mint a hagyományos hírgyűjtő rendszerek, hogy dinamikusan frissül, és állandóan az olvasói igényeket tükrözi.

A linkek tere olyan hírközeg, ahol azonnal és minden közvetítés nélkül be lehet ajánlani a saját hírt és akár az újonnan felfedezett linket is.

Szerkesztőség ugyan nincs, de a serpák, vagyis moderátorok ügyelnek arra, hogy az oldalra se trágárság, se hirdetés ne kerüljön fel. Amúgy szabad a vásár, korhatár nélkül bárki kifejtheti véleményét egészséges életmódról, "mindenamizenéről", kultúráról és még számtalan témáról.

A blogterhez és a linkterhez egyetlen regisztrációval lehet hozzáférni. A címek: www.blogter.hu és www.linkter.hu.

Kulcsszavak: blog média onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás