Megnyílt a T-ház: Egy virtuális család intelligens otthona

forrás Prim Online, 2006. április 4. 09:29
Március 24-e óta várja a látogatókat a Magyar Telekom T-háza a Jövő Háza Kiállítás részeként. A házat Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter, Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója és Dr. Beke-Martos Gábor, a Siemens Zrt. vezérigazgatója nyitották meg hétfőn.
A Magyar Telekom Aranyfokozatú támogatója az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által elindított Jövő Háza Kiállításnak, e támogatás része a most megnyitott T-ház is.

A Magyar Telekom és a Siemens Communications együttműködésével felépített T-házba látogatók bepillanthatnak egy képzeletbeli család életébe. Megnézhetik, hogyan teszik a Magyar Telekom Csoport szolgáltatásai kényelmesebbé, egyszerűbbé az életüket. A Magyar Telekom szolgáltatásai mellett a Siemens Smart Home (Intelligens otthon) megoldása biztosítja a kényelmet a virtuális család számára.

A legmodernebb informatikai és telekommunikációs megoldásokkal felszerelt házban a látogatóknak igazi futurisztikus élményben van részük, noha a kiállítók csak olyan megoldásokat mutatnak be, amelyek többsége hozzáférhető a Magyar Telekom Csoport és a Siemens szolgáltatatásai révén.

sajtóközlemény

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhető áron kínál prémium kamerafunkciókat az LG 2020-as K okostelefon-szériája

Az LG Electronics (LG) bejelentette 2020-as K-szériáját, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló legújabb középkategóriás okostelefon-sorozatot. Az új készülékek megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel első osztályú felhasználói élményt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. Az eddig csak az LG felsőkategóriás készülékeiből ismert prémium funkciókkal az új telefonok még napjaink kiélezett mobilpiaci versenyében is ideális választást jelentenek.

2020. február 23. 13:34

A Cisco megjósolta mi várható 2023-ra

A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI), valamint a különböző IoT-alkalmazások elterjedését, beleértve többek között az önvezető autókat, az okosvárosokat és a hálózatba kapcsolt egészségügyi eszközöket. 

2020. február 23. 10:51

Bemutatkozik a Sony Xperia L4

A Sony bejelentette, hogy az új Xperia L4 készülékkel tovább bővül a szórakoztatásközpontú telefonjainak portfóliója. 

2020. február 21. 09:35

Növénynevelés mobilalkalmazással

A Telenor legújabb projektje, a LovePlant egy IoT felhőn keresztül kommunikáló okoseszköz segítségével buzdítja a párokat figyelmesebb kommunikációra. A LovePlant okoscserép egy kihívás keretében 30 napon át ad apró feladatokat a párnak egy mobilalkalmazás segítségével, a kihívások sikeres teljesítésével pedig az applikáció automatikusan megöntözi a növényt – ezzel táplálva azt, és a kapcsolatot is.

2020. február 20. 09:25

Már iOS-szel is vehetünk MÁV bérletet

Újabb hasznos funkciók válnak elérhetővé február 15-étől a MÁV alkalmazásban. A MÁV-START vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják. A H5-ös szentendrei vonalra pedig – várhatóan szintén február közepétől – a kiegészítő MÁV-HÉV bérlet teljesárú, 30 napos változatát is meg lehet majd vásárolni mind Android, mind pedig az iOS alapú készülékeken. 

2020. február 14. 15:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás