Ingyenes e-könyv szolgáltatás az 1 éves Silihosttól

forrás Prim Online, 2006. május 11. 13:34
Magyarország egyetlen díjmentes internetmarketing távoktatását folytató Silihost Kft. első éves születésnapja alkalmából elindította az ingyenes EkönyvCentrum szolgáltatását.
Az innovatív közösségi szolgáltatásiról ismertté vált cég első éves mérlegében 3000-nél több távoktatási hallgató, Itanium2-alapú SGI-szerveren kiszolgált több mint 600 domain szerepel. "Üzleti filozófiánk a kezdetektől fogva az, hogy mindig többet adjunk az ügyfeleinknek és az olvasóinknak, mint amit elvárnak. Internet-marketing tanfolyamunk keretében ingyenesen juthatnak olyan tudás birtokába, amit máshol (magyar nyelven) pénzért sem lehet megvenni. Sőt, a többet adás jegyében az első meglepetésünk az, hogy az egy évesre tervezett távoktatásunk legalább fél évvel tovább fog tartani! - nyilatkozta Bak János tanfolyamvezető.

A cég szerint ügyfeleik is kitüntetett figyelmet érdemelnek, így többek közt személyes internetmarketing konzultációval segítik a honlaptulajdonosok világhálós üzleti tevékenységét.

Az évfordulókor beharangozott ingyenes szolgáltatásuk az EkönyvCentrum nevet viseli. Az üzleti, az irodalmi, a regény, a tudományos, az ezoterikus és a szex botrány kategóriákkal induló szolgáltatás honlapjáról jelenleg 10 e-könyvet tölthetnek le az érdeklődők. Az EkönyvCentrum induló könyveinek a 90%-a ingyenes, és ezt az arányt a jövőben is tartani kívánják. Arra a kérdésre, hogy miért tudnak értékes könyveket ingyenesen biztosítani, a válaszuk egyszerűen hangzik: "mert a megjelenés olyan nyilvánosságot biztosít a szerzőknek és a vállalkozásuknak, amiből a könyvek jogdíja sokszorosan megtérül. A szolgáltatás természetesen marketing célzatú: az EkönyvCentrum segítségével a szerzők több száz, vagy adott esetben több ezer érdeklődőhöz tudják eljuttatni marketing üzeneteiket".

Az EkönyvCentrumban történő publikálás a szerzők számára is ingyenes. Sőt, a saját könyvükben a belátásuk szerint saját hirdetéseiket is elhelyezhetik, ráadásul az alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a szerzők emailben kapcsolatba tudjanak lépni az összes olvasójukkal! Ha olyanról írnak, ami kötődik valahol a saját vállalkozásukhoz, akkor olyan embereket érnek el emailben, akik a vállalkozásuk célcsoportjába tartoznak!

Az ekönyvcentrumból egyébként csak akkor lehet letölteni az ingyenes e-könyveket, ha valakitől már egyszer kaptunk meghívót. Az olvasóink számára kértünk ezért egy ekönyvcentrumos meghívót. A következő oldalon keresztül belépve minden ingyenes könyv letölthető: EkönyvCentrum kapuoldal
Kulcsszavak: e-book Silihost

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás