Google-SAS keresőalkalmazás kifejezetten üzleti felhasználóknak

forrás Prim Online, 2006. május 29. 12:41
A vezető üzleti intelligencia szállító SAS bejelentette, hogy a Google céggel együtt kidolgozott egy új technológiát, amellyel a vállalatok a Google népszerű keresőmotorját használva adatokat, elemzéseket és kimutatásokat  kérdezhetnek le.
A SAS és a Google közös ügyfelei ezentúl biztonságosan és a megszokott módon kereshetnek rá a SAS BI szoftverének valós idejű információira. A Google OneBox for Enterprise ugyanazt a technológiát használja, mint amellyel a Google.com a részvényárfolyamokról vagy az időjárásról tájékoztat, azonban a SAS® Enterprise Intelligence Platformhoz illesztve kifejezetten a vállalat üzleti információinak lekérdezését teszi lehetővé.

Ha például a SAS egy ügyfelének alkalmazottja az intranetes Google-keresőmotorba beírja a „2005 negyedik negyedév értékesítés” szavakat, akkor eredményként megkapja a témakörhöz tartozó legfrissebb adatokat, kimutatásokat, és elemzéseket, valamint hivatkozásokat más kapcsolódó találatokra, például az adott időszak tíz legkelendőbb termékére, legjobb kereskedőire vagy a tíz legtöbbet vásárló ügyfelére. A releváns információk gyors elérése segíti a vállalat hatékony döntéshozatalát és az üzleti stratégia megvalósítását.

A SAS az egyéni felhasználók igényeinek leginkább megfelelő kezelőfelületeket hozott létre, hogy szélesebb kör számára tegye elérhetővé a kielemzett adatokat, amelyeket a rendszer a vállalat biztonsági protokolljainak megfelelően szűr. Az egyes felhasználók tehát csak a jogosultságaiknak megfelelő adatokhoz férhetnek hozzá.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás