Fürdőköpenyes családfő az adathalászok nyomában

forrás Prim Online, 2006. május 31. 13:38
A Symantec elindította a www.safetytown.com oldalt, ahol egy adatlopás áldozatául esett családfő izgalmas kalandjai követhetők nyomon hétről-hétre.
A férfi éppen háziköntösében üldögél otthon, amikor bankja telefonon értesíti, hogy hitelkártyájával valaki ismeretlen tranzakciót hajtott végre Arkansasban. Az apa felkerekedik, és otthonát, családját elhagyva a bankkártyacsalók nyomába ered, és az üldözés közben kémfilmekbe illő kalandokba keveredik a modern nagyváros forgatagában, majd vademberek támadnak rá az erdőben, ahonnan sárkányrepülővel folytatja útját, azonban úgy tűnik, az üldözöttnek mindig sikerül meglógnia. Vajon sikerül elkapnia a titokzatos idegent, aki a világhálón keresztül megcsapolta a bankszámláját?

Aki adatait másképp szeretné biztonságban tudni, és megvédeni az adathalászoktól, az a Symantec interaktív mozijában nem csak popcornt kaphat, hanem az oldalra belépve a Norton Internet Security próbatermékei mellett a film zenéjét valamint háttérképeket is letölthet a websiteról .
Kulcsszavak: security Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05