Fürdőköpenyes családfő az adathalászok nyomában

forrás Prim Online, 2006. május 31. 13:38
A Symantec elindította a www.safetytown.com oldalt, ahol egy adatlopás áldozatául esett családfő izgalmas kalandjai követhetők nyomon hétről-hétre.
A férfi éppen háziköntösében üldögél otthon, amikor bankja telefonon értesíti, hogy hitelkártyájával valaki ismeretlen tranzakciót hajtott végre Arkansasban. Az apa felkerekedik, és otthonát, családját elhagyva a bankkártyacsalók nyomába ered, és az üldözés közben kémfilmekbe illő kalandokba keveredik a modern nagyváros forgatagában, majd vademberek támadnak rá az erdőben, ahonnan sárkányrepülővel folytatja útját, azonban úgy tűnik, az üldözöttnek mindig sikerül meglógnia. Vajon sikerül elkapnia a titokzatos idegent, aki a világhálón keresztül megcsapolta a bankszámláját?

Aki adatait másképp szeretné biztonságban tudni, és megvédeni az adathalászoktól, az a Symantec interaktív mozijában nem csak popcornt kaphat, hanem az oldalra belépve a Norton Internet Security próbatermékei mellett a film zenéjét valamint háttérképeket is letölthet a websiteról .
Kulcsszavak: security Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20