Mobil doktor a Pannontól

Életmód- és egészségügyi szaktanácsadás wapon

forrás Prim Online, 2006. június 1. 10:36
Magyarországon egyedülálló szolgáltatást kínál a Pannon június 1-től. A vezető mobilszélessáv-szolgáltató az IQ-Med Kft-vel együttműködve mobiltelefonnal elérhető komplex életmód és egészségügyi információs szolgáltatást vezet be, amely könnyen elérhető, személyre szabható egészségügyi szaktanácsadást nyújt. Az ország legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét kínálva a Pannon gyors és kényelmes szolgáltatást biztosít az egészségük iránt érdeklődő ügyfeleknek.
A W@pDoktor szolgáltatás-család segít az egészség megóvásában, illetve szükség esetén helyreállításában. A pannonos W@P Linkek menüpontjában elérhető rendszer ismeretterjesztő, felvilágosító tartalmak és részletes egészségügyi adatbázisok mellett az egyéni egészségi állapothoz kötődő interaktív és multimédiás szolgáltatásokat is kínál. Az egyedülálló szolgáltatással az általános egészségügyi tartalmak a felhasználó kívánsága esetén egyszerű beállításokkal egyedivé varázsolhatóak, így személyre szabott információkat is kaphat a felhasználó. Az intelligens program segítségével egyéni kockázatbecslés végezhető, a felhasználó egyéni allergiái, ismert alapbetegségei okozta ellenjavallatai is figyelembe vehetők, illetve gyógyszerkölcsönhatás-elemzésre is lehetőség nyílik. A korszerű táplálkozással és testmozgással kapcsolatos lehetőségek ismertetésére a W@pDoktor kiemelt figyelmet fordít, így egyénre szabott diétás receptek is olvashatóak az oldalakon.

Egy nemzetközi fejlesztés révén három dimenziós szimulációk segítségével az érdeklődő egy virtuális kórházi környezetben megtekintheti az anatómiai szervek, valamint az egyes betegségek és azok gyógyításának térbeli modelljeit is. Mobiltelefonos cellamérés alapján pedig SMS-figyelmeztetést kérhetünk kullancs- vagy allergiaveszélyes területre való belépéskor vagy akár időjárási front közeledésekor. Az egészségügyi szaktanácsadó rendszer folyamatosan újabb tartalmakkal bővül; a szolgáltatás jellegétől függően adatforgalmi- vagy egyszeri letöltési díjért vehető igénybe.

További részletek a wapon:
W@P/Linkek/Hasznos/W@pDoktor


Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27