Természetjáró.hu a red-starstól

forrás Prim Online, 2006. június 5. 19:04
A Magyar Természetbarát Szövetség a túrázás, a természetjárás interaktív népszerűsítésére az Arcus Interactive Group tagját, a red-stars Rt.-t kérte fel. Májusban elkészült weboldaluk célja, hogy közelebb hozza a túrázás élményét, felkeltse a természetjárás iránti igényt, főként a fiatalok körében.
A red-stars által tervezett és kivitelezett természetjáró portál nemcsak magát a sportágat, a természetjárást népszerűsíti, hanem minden szükséges és aktuális információt is megad a kezdő, és gyakorlott túrázóknak kedvelt tevékenységük támogatására. A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) célja az átfogó interenetes megjelenéssel az, hogy az egészséges életmódnak új híveket szerezzen, és minden lelkes túrázót eligazítson, merre induljon, mit vigyen magával, kikkel találkozhat, és hogyan készüljön fel, amikor a természetbe indul.

Rendkívül széles körű tartalmakhoz jutnak hozzá az érdeklődők a red-stars által megvalósított weboldalon keresztül: találkozókról, rendezvényekről, szállásokról, az MTSZ-ről átfogó ismereteket szerezhetnek, emellett turisztikai térképektől, tippeken és érdekes cikkeken keresztül a turista szakirodalomig, és a hazánkban használatos ösvényjelölő jelekig sok hasznos és fontos információt megtalálnak a termeszetjaro.hu-n.

Folyamatosan frissül a letölthető, éves eseménynaptár, amely a szövetség által ismert összes túráról időben hírt ad. A természet színeit viselő weboldalhoz egy Extranet rendszer is kapcsolódik, amely az MTSZ elnökségi tagjainak munkáját nagyban támogatja. A természetjárók egymással is értekezhetnek a túrákon szerzett élményeikről, vagy társakat is szerezhetnek következő túrájukhoz a weboldalon keresztül, ugyanis az egyirányú tartalmak mellett Fórum funkció támogatja a közösségépítést a természetjárók site-ján. Az oldal létrehozását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.
Kulcsszavak: turizmus Red-stars.com-hu

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24