Természetjáró.hu a red-starstól

forrás Prim Online, 2006. június 5. 19:04
A Magyar Természetbarát Szövetség a túrázás, a természetjárás interaktív népszerűsítésére az Arcus Interactive Group tagját, a red-stars Rt.-t kérte fel. Májusban elkészült weboldaluk célja, hogy közelebb hozza a túrázás élményét, felkeltse a természetjárás iránti igényt, főként a fiatalok körében.
A red-stars által tervezett és kivitelezett természetjáró portál nemcsak magát a sportágat, a természetjárást népszerűsíti, hanem minden szükséges és aktuális információt is megad a kezdő, és gyakorlott túrázóknak kedvelt tevékenységük támogatására. A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) célja az átfogó interenetes megjelenéssel az, hogy az egészséges életmódnak új híveket szerezzen, és minden lelkes túrázót eligazítson, merre induljon, mit vigyen magával, kikkel találkozhat, és hogyan készüljön fel, amikor a természetbe indul.

Rendkívül széles körű tartalmakhoz jutnak hozzá az érdeklődők a red-stars által megvalósított weboldalon keresztül: találkozókról, rendezvényekről, szállásokról, az MTSZ-ről átfogó ismereteket szerezhetnek, emellett turisztikai térképektől, tippeken és érdekes cikkeken keresztül a turista szakirodalomig, és a hazánkban használatos ösvényjelölő jelekig sok hasznos és fontos információt megtalálnak a termeszetjaro.hu-n.

Folyamatosan frissül a letölthető, éves eseménynaptár, amely a szövetség által ismert összes túráról időben hírt ad. A természet színeit viselő weboldalhoz egy Extranet rendszer is kapcsolódik, amely az MTSZ elnökségi tagjainak munkáját nagyban támogatja. A természetjárók egymással is értekezhetnek a túrákon szerzett élményeikről, vagy társakat is szerezhetnek következő túrájukhoz a weboldalon keresztül, ugyanis az egyirányú tartalmak mellett Fórum funkció támogatja a közösségépítést a természetjárók site-ján. Az oldal létrehozását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.
Kulcsszavak: turizmus Red-stars.com-hu

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20