A HP kibővíti a HP Integrity szervereken HP-UX 11i alatt futtatható IBM köztesszoftverek körét

forrás Prim Online, 2006. június 12. 13:42
A HP és az IBM nemrégiben bejelentett megállapodása jelentősen kibővíti a HP Integrity szervereken HP-UX 11i operációs rendszer alatt futtatható IBM köztesszoftverek (middleware) választékát.
A portolási megállapodás értelmében az IBM a következő hónapokban megkezdi a HP-UX 11i operációs rendszerű HP Integrity szerverekhez kínált köztesszoftverek körének bővítését a WebSphere, Rational, Tivoli, Lotus és Information Management márkáknál. A megállapodás nyomán a HP platformján elérhető IBM köztesszoftverek száma idővel csaknem háromszorosára nő.

A HP és az IBM Software Group számos közös nagyvállalati ügyféllel is rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások, a távközlés, a feldolgozóipar, a kormányzati szféra és az egészségügy területén. A két cég nyílt szabványokra épülő többplatformos megoldások kidolgozásával elégíti ki a közös ügyfelek szükségleteit.

A HP és az IBM Software Group már több mint 10 éve működik együtt az IBM köztesszoftverek HP-UX platformokra történő optimalizálása terén, és számos termék – köztük a WebSphere Application Server, a DB2 Universal Database és a Tivoli Storage – már jelenleg is használható HP Integrity szervereken.

A HP globális rendszerintegrátorokkal, például a Capgeminivel együttműködve nyújt segítséget azoknak az IBM köztesszoftvereket használó ügyfeleknek, akik HP-platformra kívánják áthelyezni üzleti megoldásaikat. A vállalat nemrég jelentette be, hogy preferált WebSphere-partneri megállapodást írt alá a Capgeminivel az Európa, Közel-Kelet és Afrika területén bonyolítandó közös projektekre.

Kulcsszavak: HPQ szerver IBM

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50