Új, prémium kategóriás, 60-as monitor-széria az LG-től

forrás Prim Online, 2006. június 14. 17:24
Az LG Electronics, a szórakoztató elektronika és a mobilkommunikáció egyik vezető szereplője bemutatta új innovatív és prémium kategóriás FLATRON monitorjait: az L60TQ szériát (L1760TQ és L1960TQ modellek).
Ezen legújabb fejlesztésű LCD monitorcsalád DFC, azaz kontrasztarány javító technológiával van ellátva, aminek köszönhetően a széria rendelkezik a legmagasabb, 2000:1 kontrasztaránnyal a világon. A termékeket az úgynevezett “fekete ékszer” termékkoncepcióba illeszkedően alakították ki, így formatervezésük kísértően gyönyörű és kifejezetten művészi. Az új széria azon felhasználók kegyeit keresi, akik az harmónikus  megjelenésre, design-ra érzékenyek, és a csúcstechnológia mellett a szép formatervezés és fizikai környezetük külleme is fontos a számukra. A vékony és modern kialakítású monitor tulajdonosa otthonának, irodájának ékszere, így választójának igényességét teszi szemmel láthatóvá.

Teljesen azért nem cserélődött ki a klasszikus FLATRON: az új generációs monitorokon visszaköszön az LG LCD-k formatervezésének néhány, mára már szinte klasszikus eleme: így az L1760TQ és L1960TQ modelleken megtalálhatjuk a jól ismert “Sasszem” kapcsolót -- amely egy sasra emlékeztető, kéken világító LED gomb a képernyő sarkában.

Az elegáns új család nem maradhatott név nélkül: az új modelleknek az alkotók a  “Black Edition – Fekete Kiadás” becenevet adták -- vékony, csábító külsejüknek és ragyogó fekete színűknek köszönhetően. A fekete ékszer nem tétlenkedett, mert máris dicsőséget hozott gyártójának: az L1960TQ modell már el is nyerte a 2006-os Reddot Design Awardot, ami nem kevebb, mint Európa egyik legelismertebb formatervezési díja.

Még mielőtt a fentiek alapján azt gondolnánk, hogy a külcsín a belbecs kárára megy, fontos tudnunk, hogy az új LCD család sokkal kivehetőbben és átláthatóbban jeleníti meg a képeket mint bármilyen más LG LCD korábban – tehát szépek és okosak is egyben. A DFC technológiának köszönhetően a 60-as széria világon egyedülálló 2000:1 kontrasztarányát nyújtja – így felhasználója sokkal tisztább, élesebb és világosabb képeket élvezhet megjelenítőjén. A DFC ‘Movie Mode’-ja, vagyis mozi funkciója ezen felül optimalizálja a filmek fényerejét, és a legkedvezőbb értékre hangolva azt tisztábban jeleníti meg a mozgóképeket.

A FLATRON L1960TQ monitor 2000:1 kontrasztaránya mellett igazán figyelemreméltó 4ms (GTG) válaszidővel rendelkezik – mely tulajdonságát azon felhasználók díjazzák leginkább, akik ha játszanak, gyors, ugyanakkor kristálytiszta, szellemképmentes, éles látványra vágynak. A kiemelkedő kontraszthoz és gyors válaszidőhöz 300 cd/m2 fényerő és 160/160 fokos látószög társul.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az LG L1760TQ és L1960TQ szemet gyönyörködtető FLATRON monitorok olyan egyedi tulajdonságokkal vannak felruházva, amelyek a legkülönfélébb vásárlói igényeket is kielégítik. A monitorok már kaphatóak a világ szórakoztató elektronikai áruházaiban.

Kulcsszavak: LCD monitor LG LG Electronics

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás