Online hitelkártyát vezet be az [origo] klikkbank

forrás Prim Online, 2006. június 22. 14:42
Tovább bővíti szolgáltatásainak körét a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Nyrt. pénzügyi szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbank: 2006 június 12-étől már hitelkártya is igényelhető az interneten keresztül.
Az Erste Bank Hungary Nyrt. és a T-Online Magyarország Zrt. 2005 decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait [origo] klikkbank néven. A bevezetés óta eltelt időszak alatt több mint 1200 lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak az [origo] portálon keresztül, és az érdeklődés továbbra is igen nagy.

A két partner folyamatosan bővíti az online elérhető szolgáltatások körét: az [origo] klikkbankon keresztül lakossági és mikrovállalati számlacsomag, diákszámla, lekötött betét és folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön is igényelhető.

A legújabb fejlesztés az [origo] klikkbank hitelkártya, amely egyedülálló módon az interneten keresztül igényelhető. A VISA Classic bankkártyához személyre szabott hitelkeret kapcsolódik, így a tulajdonos akár 45 napig kamatmentesen vásárolhat. Az [origo] klikkbank hitelkártyához nem szükséges bankszámlát nyitni, betétet elhelyezni, vagy fizetést a bankhoz utaltatni.

Az igénybe vehető hitelkeret összege 100 ezer forinttól egészen 1 millió forintig terjedhet, de nem haladhatja meg az igazolt, havi átlagos nettó jövedelem háromszorosát. A visszafizetés ütemét a hitelkártya tulajdonosa rugalmasan választhatja meg, elegendő havonta csak a minimum fizetendő összeget megfizetnie, amely mindössze a felhasznált hitelkeret 5 százaléka, de minimum 2000 forint.

A hitelkártya éves díja 2990 forint, havidíja pedig nincs, így a hazai piacon kínált hitelkártyák közül az [origo] klikkbank hitelkártya a legolcsóbb az éves fix költségeket tekintve. Az Erste Bank a hitelkártyához kapcsolódó díjmentes szolgáltatásokkal biztosítja az ügyfelek kényelmét; ingyenes TeleBank- és SMS-szolgáltatást, a külföldi utazásokhoz díjmentes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, valamint asszisztencia-szolgáltatást nyújt.
Kulcsszavak: Origo bankszolg T-Online

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kütyüs kikapcsolódások Budapesten

Budapest látnivalóit nem csak turistaként érdemes felfedezni, de a legújabb technológiai újításoknak hála, akár még helyiként is megérheti újra felkeresni a főváros ikonikus helyszíneit. Összegyűjtöttünk öt szuper programot, amit geekként is érdemes végigjárni, ha egy kis „kütyübolond” kikapcsolódásra vágyunk, vagy az ide látogató külföldi ismerőseinket szeretnénk lenyűgözni.
 

2019. szeptember 7. 15:08

A legjobb online kaszinóbónusz kiválasztása

A szerencsejáték Magyarországon ugyanolyan elterjedt, mint a világ bármely más részén, tehát nem meglepő, hogy sok olyan online kaszinóval találkozunk, mint a NoviCasino.com. Ennek köszönhetően az utóbbi években sok szerencsejátékkal foglalkozó cég elindította a játékosoknak szánt weboldalát.

2019. szeptember 2. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás