Multimédiás matrac beépített hangszórókkal

Genda Csongor Zoltán, 2006. június 26. 17:19
Az Umax a napokban bemutatott egy olyan hangszórókkal felszerelt multimédiás matracot, amelyhez különböző konzolokat, tévékészülékeket illetve MP3-lejátszókat is lehet csatlakoztatni.
A Yamada Action Lounge SR4 névre keresztelt termék fejtartó részében helyet kapott két darab nyolc wattos hangszóró valamint egy 28 wattos mélynyomó is, és az audió-bemeneteknek köszönhetően összekapcsolhatják azt a felhasználók olyan játékgépekkel mint az Xbox, GameCube vagy Playstation. Ezen kívül azonban hordozható zenelejátszó készülékeket, fülhallgatót illetve bármely más hangforrást (televízió, DVD-Player, számítógép, stb.) rá lehet csatlakoztatni a multimédiás matracra. A karmagasságban elhelyezett vezérlő segítségével szabályozni lehet a hangerőt illetve a basszus erősségét is. A piros és fekete színekben pompázó összehajtogatható heverő egyetlen hiányossága, hogy csupán egy négyméteres áramkábellel látták el, ami korlátozza annak mobilitását. Ugyan összecsomagolván a matracot akár a parkba is kivihetik magukkal azt a majdani tulajdonosok, azonban a zeneélményről kénytelenek lesznek lemondani, hacsak nem cipelnek magukkal egy áramforrást is.

A Yamada Action Lounge SR4-et a Nyugat-Európában élők máris megvásárolhatják az érdeklődők, melynek ára 60 euró.

Kulcsszavak: zene multimédia

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08