GTS Datanet: nemzetközi sávszélesség-bővítés és IP telefónia, Cisco eszközökkel

forrás Prim Online, 2006. június 29. 19:45
A GTS-Datanet a Cisco Systems legnagyobb teljesítményű GSR hálózati eszközeit választotta magyarországi gerinchálózatának fejlesztéséhez. E két, egyenként 10G Ethernet és STM-16 (2.5Gbps) nemzetközi trönk forgalmat bonyolító eszköz biztosítja a kapcsolatot a GTS-Datanet ügyfelei és a világháló nemzetközi része között.
Ilyen nemzetközi kapacitás a régióban ritka, ami a GTS-Datanet regionális jelenlétét is erősíti. A fejlesztések hátterében a szolgáltatás-színvonal emelése áll: az internetszolgáltató további tervei között szerepel az ügyfeleknek nyújtott sávszélesség bővítése, illetve IP alapú multimédiás szolgáltatások bevezetése.

A GTS-Datanet a sávszélesség mellett a szolgáltatásainak körét is szélesíti, ennek jegyében hamarosan áttér egy új generációs, IP alapú ügyfélszolgálati call center-re. Emellett belső kommunikációs infrastruktúráját is a Cisco IP alapú megoldására váltja. Ezzel a technológiával akár videó hívások is bonyolíthatók, továbbá az IP telefonok intelligens kommunikációs eszközként is funkcionálnak. Az új megoldás jóval hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé, és operatív költségmegtakarítást jelent a GTS-Datanet számára.

Mindkét megoldás kialakítását az S&T Magyarország, a Cisco Sytems rendszerintegrációs partnere végezte, amely cég nemrégiben szerezte meg a Cisco Gold partneri minősítést.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01