Püspökszilágynak is van már honlapja

forrás Prim Online, 2006. július 1. 12:50
A www.puspokszilagy.hu honlapon a látogató megismerkedhet a 700 fős kistelepülés múltjával, nevezetességeivel és napjaival.
A honlap megnyitásakor már szembetűnik, hogy bár nagyon kevés ember lakik itt, mégis milyen nagy kulturális élet folyik a faluban. A napi rendszerességgel frissített honlapon csak az elmúlt félév eseményei több mint egy tucat és még most következik a község legnagyobb eseménye a Málnafesztivál.

A honlap jobboldalán a polgármester köszönti a látogatókat és ékes szavakkal ecseteli mi az, ami különleges gyönyörű falujában, mi az, amiért érdemes személyesen is ellátogatni ide. Bal oldalon találhatók a legfontosabb információk, amik legfőképpen a helyieknek szolgálnak hasznos tudnivalókkal. Ilyen a Polgármesteri hivatal dolgozóinak névsora vagy az önkormányzati képviselők elérhetősége.

A honlap készítője, a DunaWeb Kft., gondolt a faluba látogató turistákra is, mert elhelyezte itt a busz, vasút és a rév menetrendet is. Püspökszilágy a napi szinten több mint 1.500 látogatót számláló Dunakanyar.hu Turisztikai és Információs portálon, regionális szinten is képviselteti magát a honlapon megjelenő friss információkkal: híreivel, a község programkínálatával és a gazdasági ajánlataival. Aki mégis helyben szeretne maradni, az megismerkedhet a település történetével, látványosságaival.

Püspökszilágy tehát az a feltörekvő kis falu, amely megérezte a kor kihívásait és tudja, hogy ma már csak akkor tud fejlődni, ha magát megmutatja a világhálón. Az érdekes és látványos honlapra érdemes ellátogatni, mert betekintést nyerhetünk a 21. századi falvak, kis települések világába.

Kulcsszavak: e-government website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59