Bluetooth vezeték nélküli "Mighty Mouse" egér az Apple-től

Milkovits Gábor, 2006. július 25. 18:42
Az Apple egy az FCC amerikai piaci szabályozó testülethez benyújtott szabadalmi okirat szerint Bluetooth vezeték nélküli verzióját fejlesztette ki Mighty Mouse nevű, egy gombbal felszerelt számítógépes egerének.
Az új drótnélküli egér Bluetooth technológia segítségével kapcsolódik a számítógéphez, áramellátásáról pedig két szabvány AA elem gondoskodik, amelyek állapotát a számítógép megfelelő menüpontjából lehet ellenőrizni. Egyéb tekintetben a periféria a hozzáférhető információk (képek) alapján nagyjából megegyezik a vezetékes Mighty Mouse-szal. A termék forgalomba hozatalához az illetékes hatóságoknak még hozzá kell járulniuk, és az Apple amúgy sem szívesen ad ki információt tervezett új modelljeiről a hivatalos nagyszabású sajtótájékoztatót megelőzően. Így aztán az árról és a forgalmazásról egyelőre semmit nem lehet tudni. Legalábbis a híradások egy része szerint. Más lapok viszont arról tudósítanak, hogy a Wireless Mighty Mouse máris megrendelhető az Apple online boltjából (www.applestore.com), melynek ára 69 dollár.

A következő komolyabb Apple rendezvény az augusztus 7. és 11. között megrendezésre kerülő San Francisco-i Worldwide Developers Conference nemzetközi fejlesztői konferencia lesz, ahol majd valószínűleg lesz hivatalos tájékoztató a Bluetooth egérről is.
Kulcsszavak: egér Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás