MasterCard a Sziget Fesztiválon

forrás Prim Online, 2006. augusztus 7. 11:04
Immár negyedik éve jelenik meg a MasterCard kártyatársaság Európa egyik legnagyobb szabadtéri eseményén, a Sziget Fesztiválon. A rendezvényre látogatók ebben az évben is megválthatják belépőjegyüket bankkártyával, a vásárlást igazoló bizonylatot pedig ajándékra cserélhetik a MasterCard MasterStar sátorban, ahol minden résztvevőnek lehetősége nyílik elkészíteni saját videóklipjét.
A Sziget 2006 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek hét jegypénztárban válthatják meg belépőjegyüket bankkártyával, és az erről szóló bizonylatot hasznos ajándékra cserélhetik a Bahia színpad mellett található MasterCard MasterStar sátorban.

Az élmények azonban csak ekkor kezdődnek, hiszen a MasterCard mini stúdiójában minden szigetelő kipróbálhatja magát egy videóklip forgatáson. Mialatt az előadók a karaoke stúdióban énekelnek, a barátok és rajongók a helyszínen kihelyezett képernyőn követhetik a produkciót. A bátor jelentkezőknek jelmezmester segít a felkészülésben; természetesen kiválaszthatják a zeneszámot és a klip során látható álló, vagy mozgó hátteret is. A produkció végén a fellépők DVD-re írva kapják meg saját videóklipjüket.

Természetesen nem csak egyedül lehet színpadra állni, a szervező alkalmi szupercsapatok jelentkezését is várja legfeljebb 3 főig. A videóklippet forgató, MasterCard vagy MasterCard Electronic kártyabirtokos jelentkezők között a MasterCard házi karaoke szettet sorsol ki, mellyel otthon is felidézhetők a Szigeten elhangzott produkciók.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Ez az a nap! 2021 a Puskás Arénában

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap!  is 2021-ben kerül megrendezésre.

2020. május 8. 13:07

Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.

2020. május 7. 15:59

10 kevésbé ismert tény Elon Musk életéről

Összegyűjtöttünk 10 olyan dolgot, amit biztosan nem tudtál Elon Maskról. Számunkra is meglepő információkra leltünk.

2020. május 7. 09:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás