Új Logitech kiegészítők laptopokhoz

forrás Prim Online, 2006. augusztus 7. 15:28
Az új Logitech Premium Notebook Headset fejhallgatóval, a Logitech QuickCam for Notebooks Pro és a Logitech QuickCam for Notebooks Deluxe webkamerákkal könnyedén részt vehetünk internetes telefon- vagy videofonhívásokban. A megújult webkamerákban már a Logitech RightLight 2 technológia működik, ami – a laptopok különböző helyeken történő használatával együtt járó – változatos megvilágítási körülmények között is kiemelkedően jó képminőséget produkál. Az új Logitech V450 vezeték nélküli lézer-egér a Logitech precíziós lézeres mozgáskövető megoldását alkalmazva megkíméli a felhasználót az érintőpados irányítás nehézségeitől, főleg amikor komplex digitális tartalmak böngészéséről van szó.
Logitech Premium Notebook Headset

A Logitech Premium Notebook Headset fejhallgató tervezésénél a Skype és hasonló, internetes telefonálásra alkalmas szoftverek kényelmesebbé tétele volt a cél. A fejhallgató kompakt, hordozható formatervének és beállítható fülpárnáinak köszönhetően nagyszerű választás a laptop felhasználók számára. A használaton kívüli fejhallgató összehajtható, és a védőtokba csúsztatva könnyen magunkkal vihető. A Premium Notebook Headset beépített zajszűrős mikrofont, és könnyen elérhető hangerőszabályzót kapott. A számítógépre egy adapter segítségével digitális USB csatlakozón vagy analóg módon (3,5 milliméteres jack dugóval) is ráköthető.

A kiváló hangzást biztosító sztereó fejhallgató a laptopon vagy MP3 lejátszón történő zenehallgatásra, filmnézésre és játékokhoz is tökéletesen megfelel. A Logitech Premium Notebook Headset szeptembertől kezdve lesz kapható az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt fogyasztói ára Európában €49,99.

Logitech QuickCam Pro és Logitech QuickCam Deluxe


A Logitech megújult webkamerái, a QuickCam for Notebooks Pro és a QuickCam for Notebooks Deluxe megkönnyítik számunkra a barátokkal és rokonokkal való kapcsolattartást. Mindkét webkamerában a Logitech RightLight 2 technológia gondoskodik róla, hogy ismerőseink gyér vagy egyenetlen megvilágítású környezetben is kiváló minőségű képet kapjanak rólunk.

A QuickCam for Notebooks Pro webkamera 1,3 megapixeles érzékelőt és különösen fejlett műszaki megoldásokat sűrít egy rendkívül kompakt formába. A mindössze 1 centiméter magas, alig 2,5 centiméter széles és egy centiméter mély QuickCam for Notebooks Pro webkamera könnyen szállítható és használható bárhol, akár a nappaliban, az irodában vagy egy hotelszobában is. Kicsiny mérete ellenére teljesítménye vetekszik a Logitech asztali gépekhez készült felső kategóriás QuickCam Fusion™ webkamerájának teljesítményével. A laptopokhoz kifejlesztett QuickCam Pro a Logitech RightSound technológiát és visszhangszűrő szoftvert is használ, így fejhallgató nélkül is tisztán és érthetően beszélhetünk bárkivel. A megújult Logitech QuickCam for Notebooks Pro webkamera a hónap végétől lesz kapható az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt fogyasztói ára Európában €99,99.

A QuickCam for Notebooks Deluxe webkamera strapabíró, egy darabból öntött, boltívet idéző formájával elegánsan és biztosan megül egy laptop képernyő tetején. 640 x 480 képpont felbontású videókat és 1,3 megapixeles, interpolációval előállított állóképeket készíthetünk vele. A megújult Logitech QuickCam for Notebooks Deluxe webkamera e hónap végétől lesz kapható az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt fogyasztói ára Európában €59,99.

Logitech V450 Laser Cordless Mouse


Laptopunk kezelését kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a Logitech V450 vezeték nélküli lézer-egér. A V450 egér puha gumírozott fogófelületei és formájának ívei szokatlan kényelmet biztosítanak. Az akár egy éves elem-élettartam jelentősen lecsökkenti az elemcserével járó kellemetlenségeket.

A Logitech lézeres megoldása finom kurzormozgásokat és pontos pozicionálást biztosít szinte bármilyen felületen, így a laptop felhasználók gépüket ott használhatják, ahol csak jól esik. A Logitech 2,4 GHz-es digitális vezeték nélküli jelátvitele megbízható rádiós kapcsolatot jelent az egér és a számítógép között. A miniatűr plug-and-play USB vevőegység jól megbújik az egér tárolórekeszében, amikor nem használjuk, így remek útitárs. Az Egyesült Államokban és Európában már kapható V450 egér javasolt fogyasztói ára Európában €49,99.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05