Dell nyerte el a 'Legjobb Technológia Szolgáltató' díjat

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 14:45
Az ügyfelek szavazatai alapján a Dell nyerte el a ’Legjobb Technológia Szolgáltató’ díjat a Párizsban megrendezett ‘Midsize Enterprise Summit’ (Európai Középvállalatok Találkozója) rendezvényen. A díjat a világ első számú PC gyártója vállalati és infrastruktúra megoldásaival, többek között PowerEdge és PowerVault termékportfóliójával érdemelte ki.
“Egyedülálló üzleti modellünk lehetővé teszi a közvetlen kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Folyamatosan figyelünk ügyfeleink igényeire és igyekszünk azokat teljes mértékben kielégíteni. Az iparági szabványok iránti elkötelezettségünknek köszönhetően ügyfeleink számára lehetővé válik IT-környezetük bonyolultságának csökkentése” - nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA business marketing igazgatója. „A nemrégiben bevezetett kilencedik generációs platformjaink jól példázzák, hogy skálázható üzleti megoldásaink nagyteljesítményű technológiája egyszerűsíti az üzletmenetet (maximálizált rendelkezésre állási idő), valamint költséghatékonyan testreszabhatóak bármilyen méretű vállalatra.

“Ahogy a cégek igyekeznek összevonni adatfeldolgozási központjuk infrastruktúráját, és az informatikai igazgatóktól, IT döntéshozóktól kisebb költségvetéssel nagyobb teljesítményt várnak el, egyre jelentősebb a skálázhatóság és üzlet-csoport technológia iránti igény. Mindennek azonban összhangban kell állnia a vállalat szükségleteivel és költségvetésével, nemcsak ma, de holnap is – mondta Charles Badoian, a Gartner Vision Events igazgatója. “A mai vállalatok, méretre vagy szektorra tekintet nélkül, felismerték, hogy a rugalmas, szilárd infrastruktúra megköveteli a kifogástalan üzleti folytonosságot, valamint a teljesítési szabályzatnak megfelelő tervezést.

Az elismerés kitűnő példája annak, hogy a szektor felismerte a Dell vállalatok számára kialakított portfóliójában rejlő lehetőségeket. A vállalatot a ’Legjobb Technológia Szolgáltató Díj’ részeként a ’Legjobb Üzleti Szolgáltató Díjjal’ is jutalmazták.
Kulcsszavak: Dell +céginfo

AnyBurn 5.3

Az ingyenes CD / DVD / Blu-ray író program számtalan lehetőséget kínál a felhasználók számára. Írhatunk vele képeket lemezre, valamint mp3, flac, ape, wma, wav fájlokat. Támogatja az újraírható lemezeket, valamint a másolást is. Minden olyan funkció rendelkezésünkre áll, melyet a mindennapi munkánk során használunk.

2022. január 29. 13:27

A Philips bővíti a GO sport termékcsalád kínálatát

A Philips Sound 2022-ben bővíti sportfejhallgató sorozatát az egyedülálló "hibrid" Philips A7507-es valódi vezeték nélküli, ANC fülhallgató bevezetésével. Emellett a márka, első alkalommal, új kategóriaként a hordozható Bluetooth hangszórókat is felveszi a kínálatba az új Philips S4807-es és S7807-es modellek bevezetésével. 

2022. január 29. 13:20

Ezekre figyeljünk az online piactereken

Milyen jogai vannak a használt terméket interneten vásárló felhasználóknak? Elállhatunk-e a vásárlástól, ha magánszemélytől veszünk műszaki cikket? Eltérő-e ilyen esetben a garancia? Hogyan fizethetünk biztonságosan egy ismeretlen eladónak? A Vatera szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat az online piactereken való biztonságos vásárláshoz.

2022. január 29. 11:42

Innovatív, olcsó és praktikus megoldás azoknak, akik haladni akarnak a korral

Az utóbbi évtizedekben az adathordozók elképesztő fejlődéstörténetet tudhatnak magukénak: a floppyn, a pen drive-on, a CD és DVD lemezen, a Blu-rayn keresztül számos változatát ismertük és használtuk. Ez azonban mind a múlté, ugyanis már nem használjuk a lemezlejátszásra alkalmas gépeinket. Mi a jövő? Magyarországra is berobbant a letöltőkártya, ami számos újszerű funkciója mellett a zeneiparban kiválthatja a CD lemezek kiadását is.

2022. január 29. 11:15

Vásárlási kisokos a Vaterától

Milyen jogai vannak a használt terméket interneten vásárló felhasználóknak? Elállhatunk-e a vásárlástól, ha magánszemélytől veszünk műszaki cikket? Eltérő-e ilyen esetben a garancia? Hogyan fizethetünk biztonságosan egy ismeretlen eladónak? A Vatera szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat az online piactereken való biztonságos vásárláshoz.

2022. január 29. 09:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58