Pannon: videotelefonálás már közel 40 településről

forrás Prim Online, 2006. augusztus 21. 14:55
A főváros és a vidéki nagyvárosok után Budapest környékén is elérhetővé teszi a Pannon a videotelefonálást. A gyors ütemű hálózatfejlesztésnek köszönhetően újabb 26 településen válik elérhetővé a harmadik generációs hálózat biztosította szolgáltatás, így a Pannon ügyfelei immár 39 magyarországi településen élvezhetik a 3G előnyeit.
A Budapest környéki településeken – például Érden, Mogyoródon, Szentendrén, Solymáron, valamint további balatoni településen – így mostantól tovább gyorsul a mobil internetezés. A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a multimédiás üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata. A számtalan mobilszélessáv-képes készülék között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a videotelefonáláshoz is közel tíz készülék közül lehet választani a Pannonnál.

A Pannon ma hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettséget biztosítja, a lakosság 85%-a számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat.

A települések listája
Kulcsszavak: Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09