50 inches, merevlemezes felvevővel ellátott plazma tv

Kiss Ádám Zoltán, 2006. szeptember 3. 19:05
A „Time Shift” funkció lényege, hogy a TV-néző ezentúl nem marad le kedvenc műsoráról, ha megcsörren a telefon vagy halaszthatatlan tennivalója akad, a plazma tv merevlemezes felvevője (DVR) beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást egy órán át, amikor a készüléket bekapcsoljuk vagy ha csatornát váltunk.
Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik. Sőt, a 80 GB HDD-vel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). Egyetlen távirányítóval irányíthatjuk az összes funkciót, az egyszerű TV-nézéstől egészen a különféle felvételi módozatok programozásáig. Nem kell tehát arra időt pazarolnunk, hogy megtaláljunk egy másik távirányítót, bekapcsoljuk, és megtaláljuk rajta a megfelelő gombot, amelyikkel felvehetjük a TV-adást.

Az LG Európában is bemutatta 50 inches, merevlemezes felvevőjével (DVR) ellátott plazma TV-jét. A 42 inches DVR plazma tv (42PC1RR) európai sikere után a cég az 50 inches változatot (50PC1RR) is piacra kívánja dobni a kontinensen még ez év szeptemberében. A csúcsminőségű vékony hangszórók a TV alján helyezkednek el, hogy ne zavarják a tévézés élményét. A felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a PC1 sorozat 2006-ban elnyerte az iF Design Award-ot és a Reddot Design Award-ot, Európa két legnagyobb formatervezési elismerését. Az XD engine-nel, az LG képminőség-javító technológiájával felszerelve, a PC széria igen magas 10.000:1 kontraszt arányt kínál, bármilyen szögből élvezhető, megakadályozza a homályos képet és a szellemképeket a gyorsmozgású jelenetekben, illetve természetes és precíz színhatást biztosít.

Az új modell HD Ready WXGA képernyővel (1366x768) rendelkezik és HDMI csatlakozójának köszönhetően könnyen összeköthető HD set top box-szal, vagy akár Blu-Ray/HD-DVD lejátszókkal is. A HDMI csatlakozón keresztül a jobb kép és hangminőséget élvezhetünk mindössze egy kábel segítségével. Ha a felhasználó AV rendszere nem támogatja a HDMI csatlakozást, az illető akkor is magas minőségben tévézhet a komponens bemenetnek köszönhetően.

Az LG arra számít, hogy versenyképes árukkal nemsokára az 50 inches Plazma TV-k kerülnek majd élvonalba a lapos képernyős készülékek piacán, ezért időzítette mostanra az 50 inches DVR Plazma TV bemutatását. Az LG célja, hogy 2010-re első legyen a globális kijelző piacon. Az LG a jövőben újabb, ’tuningolt’ modellek bemutatását is tervezi.
Kulcsszavak: televízió TV LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is sokakhoz jutott el az Európai Mobilitási Hét üzenete

Közel 250 ezren vettek részt az Európai Mobilitási Hét családi hétvégéjén, az Andrássy úton. A több mint 200 csatlakozott önkormányzatból 169 Autómentes napot is rendezett.

2017. szeptember 24. 13:40

Kétszáznál is több hazai település csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz

2017-ben is meghaladta a kétszázat a közlekedési-környezetvédelmi szemléletformáló kampányhoz csatlakozó hazai önkormányzatok száma. Az Európai Mobilitási Hét idei, Közös út, közös jövő mottójához híven a környezettudatos közlekedésről szólnak a szeptember 16-22. között, országszerte megrendezett programok.

2017. szeptember 18. 15:06

Jobbkormánnyal a világ körül – Ikarus 489 Polaris a Mobilitási hétvégén

Közösségi közlekedés, fenntartható fejlődés, környezettudatosság, együtt gondolkodás. E gondolatok jegyében telik az Európai Mobilitási Hét programsorozatának keretében a Közlekedési Múzeum kitelepülése szeptember 16–17-én, szombaton és vasárnap az Andrássy úton. 

2017. szeptember 15. 11:39

Szeptember 10-én két órára elsötétül a Nickelodeon

A legnézettebb gyermekcsatorna szeptember 10-én két órán keresztül önként kikapcsolja a műsorát. A Nickelodeon ezzel arra buzdítja a közönségét, hogy álljanak fel a képernyő elől, és élvezzék a mozgás és a játék örömét. Az idehaza most első ízben megrendezendő Játék napján ingyenes játszóparkkal, szuper játékokkal és izgalmas nyereményekkel várja a csatorna a gyerekeket a Millenáris Parkban. 

2017. szeptember 9. 11:00

80 nap alatt a PLÁZS körül

Nyolcvan nap, hatvan party és koncert, összesen 162 ezer látogató: ez a siófoki PLÁZS idei mérlege, számokban.

2017. augusztus 31. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45

Együttműködés a biztonságos jövőért

2017. szeptember 6. 09:21

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21
cloudappsportal.com