50 inches, merevlemezes felvevővel ellátott plazma tv

Kiss Ádám Zoltán, 2006. szeptember 3. 19:05
A „Time Shift” funkció lényege, hogy a TV-néző ezentúl nem marad le kedvenc műsoráról, ha megcsörren a telefon vagy halaszthatatlan tennivalója akad, a plazma tv merevlemezes felvevője (DVR) beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást egy órán át, amikor a készüléket bekapcsoljuk vagy ha csatornát váltunk.
Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik. Sőt, a 80 GB HDD-vel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). Egyetlen távirányítóval irányíthatjuk az összes funkciót, az egyszerű TV-nézéstől egészen a különféle felvételi módozatok programozásáig. Nem kell tehát arra időt pazarolnunk, hogy megtaláljunk egy másik távirányítót, bekapcsoljuk, és megtaláljuk rajta a megfelelő gombot, amelyikkel felvehetjük a TV-adást.

Az LG Európában is bemutatta 50 inches, merevlemezes felvevőjével (DVR) ellátott plazma TV-jét. A 42 inches DVR plazma tv (42PC1RR) európai sikere után a cég az 50 inches változatot (50PC1RR) is piacra kívánja dobni a kontinensen még ez év szeptemberében. A csúcsminőségű vékony hangszórók a TV alján helyezkednek el, hogy ne zavarják a tévézés élményét. A felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a PC1 sorozat 2006-ban elnyerte az iF Design Award-ot és a Reddot Design Award-ot, Európa két legnagyobb formatervezési elismerését. Az XD engine-nel, az LG képminőség-javító technológiájával felszerelve, a PC széria igen magas 10.000:1 kontraszt arányt kínál, bármilyen szögből élvezhető, megakadályozza a homályos képet és a szellemképeket a gyorsmozgású jelenetekben, illetve természetes és precíz színhatást biztosít.

Az új modell HD Ready WXGA képernyővel (1366x768) rendelkezik és HDMI csatlakozójának köszönhetően könnyen összeköthető HD set top box-szal, vagy akár Blu-Ray/HD-DVD lejátszókkal is. A HDMI csatlakozón keresztül a jobb kép és hangminőséget élvezhetünk mindössze egy kábel segítségével. Ha a felhasználó AV rendszere nem támogatja a HDMI csatlakozást, az illető akkor is magas minőségben tévézhet a komponens bemenetnek köszönhetően.

Az LG arra számít, hogy versenyképes árukkal nemsokára az 50 inches Plazma TV-k kerülnek majd élvonalba a lapos képernyős készülékek piacán, ezért időzítette mostanra az 50 inches DVR Plazma TV bemutatását. Az LG célja, hogy 2010-re első legyen a globális kijelző piacon. Az LG a jövőben újabb, ’tuningolt’ modellek bemutatását is tervezi.
Kulcsszavak: televízió TV LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére

A hazánkban 2009 óta futó Safer Internet Program Youth Panel csapata új tagok jelentkezését várja. Adj hangot a véleményednek, oszd meg a tapasztalataidat és add át a tudásodat az internetről kicsiknek és nagyoknak, itthon és a nagyvilágban!

2018. január 16. 11:56

Ötmilliónál is többet hozott az autizmussal élő fiataloknak a karácsonyi jótékonysági akció

5,2 millió forint gyűlt össze az Autistic Art javára a Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub egyhónapos karácsonyi jótékonysági kezdeményezésének köszönhetően. A már hagyományosnak mondható Sütiakcióban eladott édességek bevétele, a #mindenkibelead hashtaggel megosztott élmények, az elküldött karácsonyi e-képeslapok utáni támogatások az autizmussal élő fiataloknak fenntartott lakóotthonok fejlesztéséhez járultak hozzá.

2018. január 12. 08:18

Izgalmas és érdekes műsorok a DoQ mai kínálatában

Hogyan működnek a háztartásban és az ipari termelésben előforduló gépek? Kik voltak a XX. század legismertebb parancsnokai? Milyen hatással voltak a háborúk eseményeire a háttérből irányító kémhálózatok? A december 30-án egész napon át tartó triplázó szombat keretében többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nézők a DoQ izgalmas és változatos ünnepi műsorából.

2017. december 30. 10:05

Tarolt a Gru 3 a mozikban

A Gru 3 című animációra váltottak a legtöbben jegyet 2017 harmadik negyedévében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint. A bruttó jegybevétel félmilliárd forinttal haladta meg az előző negyedévit. A művészmozikban is a jó útra tért gonosztevő története vitte a prímet, amit három magyar produkció – a Pappa Pia, a Kincsem, valamint a Testről és lélekről – követ.

2017. december 23. 11:17

Különleges karácsonyi ajándék a VOLT Fesztiváltól és 16 popsztártól

A Telekom VOLT Fesztivál szervezői és 16, hazai popsztár közösen készített egy különleges karácsonyi ajándékot a rajongóiknak. A Piramis együttes, jövőre 40 éves karácsonyi dalát, az Ajándékot adta elő meglehetősen sajátos módon a hazai popsztárok színe-java. 

2017. december 23. 09:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com