Az év honlapja

forrás Prim Online, 2006. szeptember 4. 22:43
Immár ötödször pályázhatnak a legjobb magyar nyelvű weboldalak a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub által meghirdetett Év Honlapja pályázaton, amelynek kiírása – stílszerűen – a http://www.evhonlapja.hu webcímen jelent meg.
Pályázni október 30-áig lehet, kultúra, oktatás, kereskedelem, média, kormányzat és települések, márkasite, ipari web, szolgáltató, egészségügy, non profit kategóriába tartozó oldalakkal, valamint „az év bannere” címre érdemes online hirdetéssel.

A dr. Eszes István elnökölte zsűri (tagjai: Weiler Péter, MRSZ; Vértes János, Adverticum; Balogh Attila Balázs, AdNetwork; dr. Mlinarics György, MATISZ; Rátky György, MPRSZ; Somogyi Dóra, Független Hírügynökség; Varga István, MMSZ) mellett ezúttal a nagyközönség is kiválaszthatja a neki tetsző honlapokat. A szervezők a jelentkezésektől függően összevonhatnak kategóriákat, valamint módosíthatnak a pályázati kiíráson, ezért mindenképp érdemes figyelemmel kísérni az evhonlapja.hu weboldalt, ahol nyomon követhetők a beküldött pályázatok domain nevei is, a nevezési kategóriák is.

A versenyt nem csupán a legjobbak, a leendő győztesek kedvéért rendezik, a cél a figyelemfelkeltés, bíztatás és útmutatás a korszerű online marketinglehetőségek kiaknázására, s ez tulajdonképpen minden vállalkozás számára hordozhat üzenetet.
Kulcsszavak: webdesign web fejlesztés

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Revolut és a Waze nyomdokaiba lépett a digitális ingatlaniroda

A világ legnagyobb technológiai rendezvényén vesz részt novemberben a Livlia, a magyar ingatlanközvetítő portál. A Web Summit nevű konferenciára egy szigorú, többlépcsős kiválasztási folyamat után lehet bejutni, ahol a három kategória közül magyar cég először került be a legnagyobb potenciállal rendelkező vállalkozások közé.

2021. október 25. 20:59

Autonóm töltőállomást mutatott be a Siemens

Képzeljük el, hogy elektromos autónkkal megérkezünk a töltőállomáshoz, a jármű töltőportja kinyílik, majd a teljesen automatikus töltő átveszi az irányítást: egy minden térbeli tengelyen mozogni képes robot csatlakozik a jármű töltőcsatlakozójához és feltölti az akkumulátort. A teljes töltöttségi szint elérése után a robot befejezi a műveletet, és már haladhatunk is tovább. 

2021. október 25. 19:35

TabLog érkeztetés és beléptetés a Gizella Irodaparkban

A Gizella Irodaparkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

2021. október 25. 18:18

2021. szeptember legveszélyesebb kártékony programjai: a Trickbot újra a lista élén

Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research kiadta legújabb, 2021 szeptemberére vonatkozó Global Threat Index elemzését. A kutatók jelentése szerint a Trickbot újra a lista élére került, miután augusztusban, három hónap vezetés után, visszaesett a második helyre.

2021. október 25. 16:50

Magyar Lízingszövetség: A vártnál jobban teljesít a lízingpiac

Bár a járvány az idén is bizonytalanná teszi a gazdasági helyzetet, a magyar lízingpiac ennek ellenére a várakozásoknál jobban szerepel – mondta Zs. Nagy István, a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet csütörtöki konferenciáján. Szerinte a lízingfinanszírozás iránt volna kereslet, ám a globális ellátási problémák, a kapacitás- és alkatrészhiány miatt sok esetben nem áll rendelkezésre az eszköz – például jármű -, amit finanszírozni lehetne. Kedvező azonban, hogy a lízingvállalatok a kkv-finanszírozásban megkerülhetetlenné váltak és folynak tárgyalások az ősszel induló Széchenyi Lízing GO kedvezményes program mellett újabb kedvező finanszírozási megoldásokról.

2021. október 25. 15:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20