Megnyílt a T-Online PG Cyber Café

forrás Prim Online, 2006. szeptember 5. 18:16
A T-Online Magyarország és a cseh ProGamers megnyitotta a hazai számítógép- és konzoljátékosok legnagyobb, legmodernebb klubját T-Online PG Cyber Café néven. A Közép-Európában folyamatosan bővülő játékterem-hálózat legújabb helyszíne Budapest egyik legkedveltebb helye, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ.
A most megnyíló T-Online PG Cyber Café Csehországból induló kezdeményezés, ahol már hét hasonló online játék internetkávézó működik sikeresen. A vállalkozás egyre növekvő népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt időszakban a régióban 28 klub csatlakozott a ProGamers franchise-hoz.

Az online játék internetkávézók helyszínének megválasztásakor, ahogyan a Mammut esetében is, fontos szerepet játszik a nagy mozik közelsége, hiszen így az intézmények szorosan együtt dolgozhatnak, szinte „szimbiózisban” élhetnek egymással. Ennek egyik példája, hogy a T-Online PG Cyber Café tervei között az országos bajnokság nagyszabású és látványos döntőinek megrendezése is szerepel, ahol a játékosok és a nézők hatalmas mozivászonra kivetítve követhetik nyomon a versenyt. A klubhálózat a jövőben országos vándorkupákat szervez általános és középiskolások számára, melyeken a szórakoztatás mellett oktatási szempontok is érvényesülnek.

Az új magyarországi klub felszereltsége, hasonlóan a hálózat már működő termeihez, kielégíti a játékosok legmagasabb igényeit. A látogatók 160 négyzetméteres helyiségben 80 csúcsminőségű számítógépet használhatnak. Az interneten keresztüli akadálymentes játékot a T-Online által biztosított 10 Mbps-es szimmetrikus optikai csatlakozás teremti meg. Már a megnyitáskor több mint 60 játék várja a közönséget, és a számuk a legújabb programok megjelenésével folyamatosan bővül. A T-Online PG Cyber Café felszereltségéhez tartoznak a játékkonzolok is, amelyek a számítógépes játékot és a tévéképernyő előtti szórakozást ötvözik.

A T-Online által szponzorált első hazai klub megnyitása után hamarosan újabb termek megjelenése várható: első lépésben Budapesten, majd Magyarország további nagyvárosaiban.
Kulcsszavak: játék T-Online

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás