Megnyílt a T-Online PG Cyber Café

forrás Prim Online, 2006. szeptember 5. 18:16
A T-Online Magyarország és a cseh ProGamers megnyitotta a hazai számítógép- és konzoljátékosok legnagyobb, legmodernebb klubját T-Online PG Cyber Café néven. A Közép-Európában folyamatosan bővülő játékterem-hálózat legújabb helyszíne Budapest egyik legkedveltebb helye, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ.
A most megnyíló T-Online PG Cyber Café Csehországból induló kezdeményezés, ahol már hét hasonló online játék internetkávézó működik sikeresen. A vállalkozás egyre növekvő népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt időszakban a régióban 28 klub csatlakozott a ProGamers franchise-hoz.

Az online játék internetkávézók helyszínének megválasztásakor, ahogyan a Mammut esetében is, fontos szerepet játszik a nagy mozik közelsége, hiszen így az intézmények szorosan együtt dolgozhatnak, szinte „szimbiózisban” élhetnek egymással. Ennek egyik példája, hogy a T-Online PG Cyber Café tervei között az országos bajnokság nagyszabású és látványos döntőinek megrendezése is szerepel, ahol a játékosok és a nézők hatalmas mozivászonra kivetítve követhetik nyomon a versenyt. A klubhálózat a jövőben országos vándorkupákat szervez általános és középiskolások számára, melyeken a szórakoztatás mellett oktatási szempontok is érvényesülnek.

Az új magyarországi klub felszereltsége, hasonlóan a hálózat már működő termeihez, kielégíti a játékosok legmagasabb igényeit. A látogatók 160 négyzetméteres helyiségben 80 csúcsminőségű számítógépet használhatnak. Az interneten keresztüli akadálymentes játékot a T-Online által biztosított 10 Mbps-es szimmetrikus optikai csatlakozás teremti meg. Már a megnyitáskor több mint 60 játék várja a közönséget, és a számuk a legújabb programok megjelenésével folyamatosan bővül. A T-Online PG Cyber Café felszereltségéhez tartoznak a játékkonzolok is, amelyek a számítógépes játékot és a tévéképernyő előtti szórakozást ötvözik.

A T-Online által szponzorált első hazai klub megnyitása után hamarosan újabb termek megjelenése várható: első lépésben Budapesten, majd Magyarország további nagyvárosaiban.
Kulcsszavak: játék T-Online

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Ez az a nap! 2021 a Puskás Arénában

A kialakult járványhelyzet miatt – a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz és az olimpiához hasonlóan – az idénre tervezett Ez az a nap!  is 2021-ben kerül megrendezésre.

2020. május 8. 13:07

Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos rendezvényre az eredeti időpontra megváltott jegyek természetesen érvényesek.

2020. május 7. 15:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás