Megnyílt a T-Online PG Cyber Café

forrás Prim Online, 2006. szeptember 5. 18:16
A T-Online Magyarország és a cseh ProGamers megnyitotta a hazai számítógép- és konzoljátékosok legnagyobb, legmodernebb klubját T-Online PG Cyber Café néven. A Közép-Európában folyamatosan bővülő játékterem-hálózat legújabb helyszíne Budapest egyik legkedveltebb helye, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ.
A most megnyíló T-Online PG Cyber Café Csehországból induló kezdeményezés, ahol már hét hasonló online játék internetkávézó működik sikeresen. A vállalkozás egyre növekvő népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt időszakban a régióban 28 klub csatlakozott a ProGamers franchise-hoz.

Az online játék internetkávézók helyszínének megválasztásakor, ahogyan a Mammut esetében is, fontos szerepet játszik a nagy mozik közelsége, hiszen így az intézmények szorosan együtt dolgozhatnak, szinte „szimbiózisban” élhetnek egymással. Ennek egyik példája, hogy a T-Online PG Cyber Café tervei között az országos bajnokság nagyszabású és látványos döntőinek megrendezése is szerepel, ahol a játékosok és a nézők hatalmas mozivászonra kivetítve követhetik nyomon a versenyt. A klubhálózat a jövőben országos vándorkupákat szervez általános és középiskolások számára, melyeken a szórakoztatás mellett oktatási szempontok is érvényesülnek.

Az új magyarországi klub felszereltsége, hasonlóan a hálózat már működő termeihez, kielégíti a játékosok legmagasabb igényeit. A látogatók 160 négyzetméteres helyiségben 80 csúcsminőségű számítógépet használhatnak. Az interneten keresztüli akadálymentes játékot a T-Online által biztosított 10 Mbps-es szimmetrikus optikai csatlakozás teremti meg. Már a megnyitáskor több mint 60 játék várja a közönséget, és a számuk a legújabb programok megjelenésével folyamatosan bővül. A T-Online PG Cyber Café felszereltségéhez tartoznak a játékkonzolok is, amelyek a számítógépes játékot és a tévéképernyő előtti szórakozást ötvözik.

A T-Online által szponzorált első hazai klub megnyitása után hamarosan újabb termek megjelenése várható: első lépésben Budapesten, majd Magyarország további nagyvárosaiban.
Kulcsszavak: játék T-Online

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kütyüs kikapcsolódások Budapesten

Budapest látnivalóit nem csak turistaként érdemes felfedezni, de a legújabb technológiai újításoknak hála, akár még helyiként is megérheti újra felkeresni a főváros ikonikus helyszíneit. Összegyűjtöttünk öt szuper programot, amit geekként is érdemes végigjárni, ha egy kis „kütyübolond” kikapcsolódásra vágyunk, vagy az ide látogató külföldi ismerőseinket szeretnénk lenyűgözni.
 

2019. szeptember 7. 15:08

A legjobb online kaszinóbónusz kiválasztása

A szerencsejáték Magyarországon ugyanolyan elterjedt, mint a világ bármely más részén, tehát nem meglepő, hogy sok olyan online kaszinóval találkozunk, mint a NoviCasino.com. Ennek köszönhetően az utóbbi években sok szerencsejátékkal foglalkozó cég elindította a játékosoknak szánt weboldalát.

2019. szeptember 2. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás