Magyar Telekom: pályázati dokumentáció a Telekom Srpske-re

MTI Sajtóadatbank, 2006. szeptember 7. 09:02
A Magyar Telekom mellett további tíz cég vásárolta meg a szeptember 4-i határidőig a bosznia-hercegovinai Telekom Srpske távközlési cég 65 százalékának eladására kiírt tender dokumentumait - jelentette az AFXNews.
Az ajánlatokat október 4-ig kell beadni. A kormány júniusban azt közölte, hogy mintegy 500 millió euró bevételt vár a távközlési cég eladásából.

A Magyar Telekom médiakapcsolatok osztályán az MTI kérdésére a privatizációs dokumentáció megvásárlását nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Közölték: a Magyar Telekom középtávú stratégiájában szerepel, hogy egyebek mellett további értéknövelő akvizíciókkal kívánunk a növekedési pályán maradni. A középtávú stratégiánkban leírt kritériumok továbbra is érvényesek, és minden expanziós lehetőséget megvizsgálunk. Ha konkrét akvizíciós lépésről döntés születik, a Magyar Telekom azt azonnal hivatalosan bejelenti.

A hírügynökségi jelentések szerint többek között a France Telecom, a Telenor, a Telekom Srbija, a Telekom Austria és az orosz Sistema Telecom is az érdeklődők között van.

Az ABB harmadik negyedéves eredményei

Erős, a jövőbeni üzleti növekedést megalapozó teljesítményről számol be az ABB 2020. harmadik negyedéves pénzügyi jelentése.

2020. október 26. 18:35

A MOL Alapítány különdíjat hozott létre a tanároknak és edzőknek

„Kedvenc Online Tanárom” különdíjra várja a jelöléseket a MOL Alapítvány a MESTER-M program keretében. Azokat a tanárokat és edzőket szeretnék elismerni, akik a tavaszi COVID-19 járvány során kimagasló munkát végeztek az online oktatásban. 

2020. október 26. 18:30

Covid-díj a pedagógusok munkájának elismerésére

„Kedvenc Online Tanárom” különdíjra várja a jelöléseket a MOL Alapítvány a MESTER-M program keretében. Azokat a tanárokat és edzőket szeretnék elismerni, akik a tavaszi COVID-19 járvány során kimagasló munkát végeztek az online oktatásban. 

2020. október 26. 16:21

Lányok ötleteit várja a Microsoft az MI felhasználására

Elindult a Microsoft DigiGirlz AI Challenge 2020 verseny, amely kifejezetten a digitális világ és a mesterséges intelligencia iránt érdeklődő lányoknak szól. A kvíz-kihívás már elérhető a Logiscool honlapján. Az első akadályt teljesítők 2021 májusáig adhatják be ötleteiket arról, hogy a mesterséges intelligencia miként segítheti a gyermekek életét. A legjobbak díja egy fantasztikus online élménynap a Microsoft Magyarország szervezésében és egyéb értékes nyeremények is gazdára várnak.

2020. október 26. 14:48

A Galaxy Buds Live a Samsung hét ideje alatt Misztikus Kék színben is elérhető

A Samsung legújabb Galaxy Buds Live fülhallgatói korlátozott ideig egyedi Misztikus Kék színben is elérhetővé válnak a vállalat legújabb promóciójának részeként. A Galaxy Buds Live divatos kiegészítő, amely kiváló hangminőséget biztosít a felhasználóknak, az új színnel pedig még többen fejezhetik ki a saját stílusukat.

2020. október 26. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás