Új Epson nyomtatók otthoni és irodai használatra

forrás Prim Online, 2006. szeptember 10. 11:32
A Stylus D88 Plus és a Stylus D78 az Epson legújabb négyszínű, általános használatú tintasugaras nyomtatói. A négy különálló patronnal gazdaságossá tehető a nyomtatás – pénzt takaríthatunk meg, mivel csak azt a színt kell kicserélni, amely valóban elhasználódott. További jellemzőjük az Epson DURABriteTM tinta, amely mind hagyományos, mind fotópapíron nagy tartósságot biztosít, valamint nem kenődik el és vízálló, valamint az akár 5760x1440dpi nyomtatási felbontás és az Epson egyedülálló Micro PiezoTM technológiája. A nyomtatók különlegessége az Epson PhotoEnhance szoftver, amellyel a képjavító megoldások szakértői lehetünk, és a legtöbbet hozhatjuk ki fényképeinkből.
Az Epson Creativity Suite szoftvercsomag segítségével könnyedén kezelhetjük, archiválhatjuk vagy nyomtathatjuk fotóinkat anélkül, hogy egyidejűleg más programot is meg kellene nyitnunk. Felhasználóbarát felülete segítségével megkereshetjük a kívánt fájlt, majd kiválaszthatjuk az elvégezni kívánt műveletet: például megnyitás, nyomtatás vagy másolás egy másik könyvtárba.

Az Epson Stylus D88 Plus olyan háztartások és kisebb irodák ideális kelléke, ahol minden nap kell nyomtatni: például házi feladatokat, üzleti jelentéseket, internetes oldalakat vagy fényképeket. A csomag tartalmazza az ArcSoft PhotoImpression 5.1 szoftvert, hogy kreatívabbá tehessük fotóinkat. Dokumentumainkra és fényképeinkre nem kell sokat várnunk, mivel a nyomtatási sebesség elérheti akár a 23 oldal/perc sebességet.

Az Epson Stylus D78 olyanok számára ideális, akik minőséget, hatékonyságot és gyorsaságot (a nyomtatási sebesség eléri a 22 oldal/percet) várnak el tintasugaras nyomtatóiktól. Emellett kategóriájában ez az egyetlen nyomtató, amelyet költséghatékony módon különálló tintapatronokkal gyártanak.

Az Epson Stylus D88 Plus és D78 főbb jellemzői:

Az egyedi tintapatronok előnye – csak azt a színt kell kicserélni, amely valóban elhasználódott, így pénzt takaríthatunk meg
Bármit nyomtatunk, az Epson DURABrite Ultra tintákkal egyszerűen tökéletes a nyomtatás
Az Epson egyedülálló Micro PiezoTM technológiájának felhasználásával kiváló minőségű lesz a nyomtatás, a felbontás elérheti az 5760x1440dpi optimalizált dpi felbontást.
Az Epson PhotoEnhance segítségével automatikusan feljavíthatjuk fényképeink minőségét
Az Epson Creativity Suite segítségével kezelhetjük, archiválhatjuk és kinyomtathatjuk fényképeinket
Egyedi tintapatronok

Az Epson Stylus D88 Plus további jellemzői:

Gyors nyomtatás, akár 23 oldal/perc
A kiegészítő ArcSoft PhotoImpression 5.1 szoftver segítségével könnyen fokozhatjuk fotóink kreativitását
USB és párhuzamos csatlakozók, PC-hez és Mac-hez
Kapható 2006. szeptember 1-től

Az Epson Stylus D78 további jellemzői:

Gyors nyomtatási, akár 22 oldal/perc
Kapható 2006. szeptember 1-től
Kulcsszavak: printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59