Játék - Tőzsdézz okosan!

MTI Sajtóadatbank, 2006. szeptember 19. 09:12
Bárki összemérheti pénzügyi tudását a hétfőn kezdődő Tőzsdemágus internetes játékában - mondták a szervezők hétfői sajtótájékoztatón Budapesten.
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) főszervezésében már második alkalommal megrendezésre kerülő vetélkedő célja, hogy a résztvevők valós körülmények között az értéktőzsdén kereskedhető tőzsdei részvényeket, befektetési jegyeket adhatják és vehetik, vagy a "konzervatívabbak" a pénzük egy részét bankbetét formájában kamatoztathatják. A játékba november 30-ig bármikor be lehet kapcsolódni, a cél a legnagyobb pénzügyi értékű portfolió elérése.

Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT elnöke elmondta, már több sikeres kísérletet tettek, hogy közelebb hozzák a lakosságot a megtakarítás és a befektetés világához. A mostani játékkal kevésbé tudományos módszerekkel szeretnének kedvet csinálni a tőzsdézéshez. Kis Márton, a tőzsdei adatokat biztosító cég ügyvezető igazgatója hozzátette, elsődleges cél, hogy minél többen kipróbálják a kereskedést, ráadásul kockázatmentesen. A kétmillió forintos virtuális kezdőtőkét a szervezők biztosítják.

Különlegességnek az idei megmérettetésbe bekapcsolódik a magyar kajak-kenu, öttusa és a vívóválogatott csapata valamint a kereskedelmi televíziók és rádiók képviselői is kipróbálják magukat a pénz világában.

A 11 hétig tartó játék fődíja egy bruttó ötmillió forint értékű befektetési jegy.

További információkat a www.tozsdemagus.hu honlapon találnak az érdeklődők.
Kulcsszavak: onlineszolg játék tőzsde

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás