A Yahoo! Search programmal izmosodik a Nokia mobilkeresője

forrás Prim Online, 2006. szeptember 19. 12:34
A Nokia és a Yahoo! bejelentette, hogy a Yahoo! Search keresőmotor még szorosabban beépült a helyi szolgáltatásokhoz, internetoldalakhoz, és mobiltartalmakhoz egyszerű, kényelmes, és gyors utat és kapcsolatot biztosító, mindig kéznél lévő Nokia Mobile Search alkalmazásba. A vállalatok közötti együttműködés révén a Nokia szélesíti a Nokia Nseries multimédiás számítógépek és más Nokia S60 készülékek keresőinek választékát. A Yahoo! többféle Nokia készüléken és több mint tíz nyelven jeleníti meg csúcstechnológiájú internetes keresésének eredményét, így a felhasználók valós időben férhetnek hozzá az információkhoz és a tartalmakhoz.
A Nokia és a Yahoo! 2005 áprilisa óta dolgozik együtt azon, hogy a mobilkészülékek felhasználó megfelelő minőségben élvezhessék az internetes szolgáltatások, többek között a keresők nyújtotta előnyöket. A Nokia feltett célja, hogy az internet-szolgáltatást szervesen összekapcsolja a telefonok többi funkciójával. A megállapodás tovább erősíti a saját területén iparágvezető két vállalat közötti együttműködést - a Yahoo! az internet-szolgáltatások, a Nokia a mobilkészülékek világának elsőszámú szereplője.

Az együttműködés hatására a Mobile Search használata máris fokozódott. A kezdeti adatok szerint a felhasználók a képkeresések eredményének 86 százalékát nyitják meg, 36 százalékát elmentik a Galériába, és a keresések 85 százalékánál a keresett információ eléréséhez a böngészőt is elindítják. A Nokia Mobile Search megjelenésének köszönhetően a mobiltelefonos keresési szolgáltatást felfedező felhasználók száma is növekszik majd, mivel sok esetben a keresési funkció közvetlenül a menüből lesz elindítható.

A Nokia Mobile Search alkalmazás egyes piacokon a Nokia N80 Internet Edition, a Nokia N73, a Nokia N93, a Nokia N70, a Nokia N71, a Nokia 6630, a Nokia 6680, és a Nokia 6681 normál értékesítési csomagjában lesz megtalálható. A program néhány további Nokia S60 készülékhez a www.nokia.com/mobilesearch oldalról ingyenesen letölthető
Kulcsszavak: Yahoo kereső mobilszolg Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24