Szervertermet nyitott a Vivanet

Kovács Attila, 2006. szeptember 21. 13:31
Vivanet Kft. internet szolgáltató a mai napon Szervergalaxis néven megnyitotta szervertermét. A szerverhely szolgáltatás keretében ügyfeleik professzionális környezetben helyezhetik el szervergépeiket, számítástechnikai berendezéseiket, ahol fizikai biztonságot és gyors, folyamatos internetkapcsolatot biztosítanak a szerverek számára.
A Budapest XIII. Victor Hugo 18-22. szám alatti Szervergalaxisuban hűségidőszak nélkül, fix havidíjért és forgalmi korlátok nélkül lehet elhelyezni saját szerverét és most szeptember 30-ig havidíj és belépési díj nélkül rendelhető meg a szolgáltatás.

A szolgáltatás kialakítása számos opció révén személyre szabható és az alábbi szerver elhelyezési módok közül lehet választani: PC elhelyezés polcon, PC elhelyezés rack-szekrényben. A polcon való elhelyezés keretén belül ügyfeleik az erre a célra kialakított szerverpolcon helyezhetik el a berendezéseiket, míg a unit alapú megrendeléskor rack-szekrénybe való elhelyezésre van lehetőség.

Az ünnepélyes megnyitót kisérő sajtótájékoztatón Bödecs Béla ügyvezető igazgató további információkkal is szolgált: az adatszerver piacra most belépett szolgáltató a 100 millió forintot meghaladó beruházással létrehozott Szervergalaxissal elsősorban a kis- és középvállalati szegmenst célozza meg; értéknövelt solgáltatásokat is terveznek nyújtani; a szerverteremben csatlakozásonként 100 Mbit/sec belföldi és nemzetközi sávszélességet biztosítanak ügyfeleiknek; a földrajzi biztonságnövelés részeként nemsokára két vidéki városban létesítenek úgynevezett tükörszervertermet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás