Szervertermet nyitott a Vivanet

Kovács Attila, 2006. szeptember 21. 13:31
Vivanet Kft. internet szolgáltató a mai napon Szervergalaxis néven megnyitotta szervertermét. A szerverhely szolgáltatás keretében ügyfeleik professzionális környezetben helyezhetik el szervergépeiket, számítástechnikai berendezéseiket, ahol fizikai biztonságot és gyors, folyamatos internetkapcsolatot biztosítanak a szerverek számára.
A Budapest XIII. Victor Hugo 18-22. szám alatti Szervergalaxisuban hűségidőszak nélkül, fix havidíjért és forgalmi korlátok nélkül lehet elhelyezni saját szerverét és most szeptember 30-ig havidíj és belépési díj nélkül rendelhető meg a szolgáltatás.

A szolgáltatás kialakítása számos opció révén személyre szabható és az alábbi szerver elhelyezési módok közül lehet választani: PC elhelyezés polcon, PC elhelyezés rack-szekrényben. A polcon való elhelyezés keretén belül ügyfeleik az erre a célra kialakított szerverpolcon helyezhetik el a berendezéseiket, míg a unit alapú megrendeléskor rack-szekrénybe való elhelyezésre van lehetőség.

Az ünnepélyes megnyitót kisérő sajtótájékoztatón Bödecs Béla ügyvezető igazgató további információkkal is szolgált: az adatszerver piacra most belépett szolgáltató a 100 millió forintot meghaladó beruházással létrehozott Szervergalaxissal elsősorban a kis- és középvállalati szegmenst célozza meg; értéknövelt solgáltatásokat is terveznek nyújtani; a szerverteremben csatlakozásonként 100 Mbit/sec belföldi és nemzetközi sávszélességet biztosítanak ügyfeleiknek; a földrajzi biztonságnövelés részeként nemsokára két vidéki városban létesítenek úgynevezett tükörszervertermet.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fűszerez, steaket süt és még el is takarít

Kevesebb időt töltenél a konyhában, vagy csak nem vonz a főzés gondolata? Tökéletesre sütött húst szeretnél egy különleges alkalomra? Vagy csupán nincs ötleted, hogy mi legyen az aznapi ebéd? A Moley konyha egy teljesen automatizált konyhai egység, amely robotkarokból, mozgásrögzítő rendszerből és egy csatlakoztatott grafikai felhasználói felületből áll.

2021. szeptember 27. 09:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46