Elindult a kartyaelfogadas.hu

forrás Prim Online, 2006. szeptember 21. 14:10
A bankkártya-elfogadás kereskedelmi előnyeit népszerűsítő, versenysemleges weboldalt hozott létre hat kereskedelmi bankkal közösen a MasterCard.
Jóllehet az oldalt a MasterCard jegyzi, a kartyaelfogadas.hu nem csupán a MasterCard márkájú kártyák elfogadásának hasznosságát hirdeti. Célja, hogy a 7,4 millió magyar kártyabirtokos érdekében egyre több kereskedőt tájékoztasson a kártyaelfogadás általános előnyeiről.

„Tapasztalataink szerint sok kereskedő azért idegenkedik a bankkártya elfogadástól, mert hiányos információk állnak rendelkezésére. Az oldalt azért hoztuk létre, hogy aktuális tájékoztatást adjon a kártyaelfogadásról. Mióta négy újabb hazai bank nyújt ilyen szolgáltatást, érezhetően kedvezőbbek lettek a feltételek a kereskedők számára. Mindemellett a bankkártyák száma is jelentősen, 13 %-kal nőtt az elmúlt évben, így egyre nagyobb az igény a kártyaelfogadásra még a  kisebb üzletekben, kávézókban is” - mondta el Gauder Milán, a MasterCard kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatója.  

Az akció sikeres, hiszen a weboldal csupán egy hónapos története alatt közel 1300 kereskedő kért információt a kartyaelfogadas.hu létrehozásában résztvevő kereskedelmi bankoktól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50