Elindult a kartyaelfogadas.hu

forrás Prim Online, 2006. szeptember 21. 14:10
A bankkártya-elfogadás kereskedelmi előnyeit népszerűsítő, versenysemleges weboldalt hozott létre hat kereskedelmi bankkal közösen a MasterCard.
Jóllehet az oldalt a MasterCard jegyzi, a kartyaelfogadas.hu nem csupán a MasterCard márkájú kártyák elfogadásának hasznosságát hirdeti. Célja, hogy a 7,4 millió magyar kártyabirtokos érdekében egyre több kereskedőt tájékoztasson a kártyaelfogadás általános előnyeiről.

„Tapasztalataink szerint sok kereskedő azért idegenkedik a bankkártya elfogadástól, mert hiányos információk állnak rendelkezésére. Az oldalt azért hoztuk létre, hogy aktuális tájékoztatást adjon a kártyaelfogadásról. Mióta négy újabb hazai bank nyújt ilyen szolgáltatást, érezhetően kedvezőbbek lettek a feltételek a kereskedők számára. Mindemellett a bankkártyák száma is jelentősen, 13 %-kal nőtt az elmúlt évben, így egyre nagyobb az igény a kártyaelfogadásra még a  kisebb üzletekben, kávézókban is” - mondta el Gauder Milán, a MasterCard kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatója.  

Az akció sikeres, hiszen a weboldal csupán egy hónapos története alatt közel 1300 kereskedő kért információt a kartyaelfogadas.hu létrehozásában résztvevő kereskedelmi bankoktól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás