Kórokozómentes számítógépes egér

MTI Sajtóadatbank, 2006. szeptember 29. 10:21
Gyakorlatilag kórokozómentes az a komputeres egér, amelyet egy amerikai cég kínál a fertőzésektől rettegő számítógépezőknek.
A Germ Free vezeték nélküli lézeres egér, amelyet az Iogear nevű cég gyárt,  képes a felületén megtelepedő baktériumok, gombák és vírusok 99 százalékának az elpusztítására. A fertőtlenítő hatást egyébként ezüstből és titán-dioxid  nanorészecskékből készített, hajszálnál jóval vékonyabb borításának köszönheti. Minden egyéb vonatkozásban teljesen szokványos optikai egérről van szó  - olvasható a Membrana című orosz nyelvű hírportálon.

A gyártó szerint a kórokozómentes számítógépes egérnek elsősorban könyvtárakban, iskolában vehetik jó hasznát, vagyis mindazokon a helyeken, ahol sokan használják ugyanazt a komputert.
Kulcsszavak: egér

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás