Epson Stylus Photo RX560: multifunkciós fotóközpont

forrás Prim Online, 2006. október 5. 11:35
Az Epson bemutatja a Stylus Photo RX560-at, hatszínű, kiváló minőségű, multifunkciós nyomtatóját. Az Epson legújabb fejlesztésű Claria Fotótintája a kiváló minőségű fényképekért, az Epson PhotoEnhance technológia az élénk és életteli fotókért, míg a Fejlett Változtatható Cseppméret Technológia a szép árnyalatokért és gyors nyomtatási sebességért felel. A különálló tintapatronokkal költséghatékonnyá válik a nyomtatás és a másolás, mivel mindig csak azt a színt kell kicserélni, amelyik valóban elhasználódott. Az akár 1200x2400dpi optikai felbontású A4 méretű síkágyas szkenner kiváló minőségű szkennelést és másolást tesz lehetővé.
A 2,5 colos színes képernyőn a számítógép bekapcsolása nélkül is számos eszköz választható, például szerkesztés, képkivágás, a vörösszem-effektus eltüntetése, kreatív keretek hozzáadása, szkennelés, nyomtatás és másolás. A Stylus Photo RX560 ideális olyan háztartásokban vagy kisebb irodákban, ahol sokat nyomtatnak és számít a jó minőségű fényképnyomtatás, másolás és szkennelés. A nyomtató természetesen általános szövegnyomtatási feladatokra is kiválóan használható.

Az Epson Claria tintatechnológiát kifejezetten fényképnyomtatásra fejlesztették ki. Epson fényes fotópapírral kombinálva kiváló minőségű, hosszantartó fényes nyomatokat eredményez. A hatszínű tintakészlet az alábbi színeket tartalmazza: kékeszöld, bíborvörös, sárga, fekete, világoszöld és világos vörös. 200 év tartósságot biztosít albumban történő tárolás esetén, így a fényképeket számos generáció élvezheti. A tintát emellett úgy tervezték, hogy 25 évig123 ellenálljon az ózonnak, így tovább növelhető a fényképek élettartama. A Claria tinta különálló tintapatronokban kapható egyenként 2690 Ft-os áron.

Az Epson PhotoEnhance technológia automatikusan felismeri a fénykép témáját, és ehhez igazítja a színvisszaadást és a kontrasztot. A technológia különösen akkor hasznos, ha a fénykép tárgya árnyékban van. Nem kell a szoftveres képmanipulációk szakértőjének lenni, ha valaki ahhoz, hogy valaki a legtöbbet hozza ki fényképeiből.

A Stylus Photo R360 és a R265 emellett tartalmazza az Epson Fejlett Változtatható Cseppméret Technológiáját (Advanced Variable Sized Droplet Technology, AVSTD). Az öt különböző cseppméretet a nyomtató aszerint használja, hogy hol mire van szükség: a legkisebb, másfél pikoliteres cseppeket a finom részleteknél, míg a nagyobb cseppeket az egyszínű területeken alkalmazza. Amellett, hogy ennek segítségével felgyorsítható a nyomtatás, az AVSTD szorosan együttműködik az Epson Micro Piezo nyomtatófejével, így első osztályú, finoman árnyalt és színezett fényképek nyomtathatók vele. Egy 10x15 cm fénykép mindössze 13 másodperc alatt kinyomtatható, a szövegnyomtatás sebessége pedig eléri a percenkénti 30 oldalt.

A Stylus Photo RX560 emellett PictBridge és USB Direct Print kompatibilis a kényelmes, számítógéptől független fotónyomtatás érdekében. A külön megvásárolható Bluetooth adapter segítségével egy Bluetooth-os mobiltelefonról akár közvetlenül is nyomtathat.

A Stylus RX560 segítségével közvetlenül lehet nyomtatni arra alkalmas CD-re vagy DVD-re, hogy a vásárlók így is személyre szabhassák digitális albumaikat. A készülékek ezen felül számos extrát kínálnak: színes, fekete-fehér vagy szépia nyomtatást, különböző keretek használatát, illetve poszternyomtatást, amely különleges, plakátszerű megjelenést ad a kinyomtatott képeknek. A rugalmas nyomtatási opciók és a kompatibilis Epson fényes fotópapírok széles választéka segítségével 10x15 cm-től A4-es méretig számos formátumban nyomtathat.

Az Epson Stylus Photo RX560 főbb jellemzői:

·    Kiváló minőségű fényképeket a Claria Fotótintával
·    Alacsony működési költségek a mindössze 2690 Ft-ért kapható különálló tintapatronokkal
·    A fényképek albumban 200 évig megőrzik minőségüket és 25 évig ellenállnak az ózonnak
·    A PhotoEnhance technológiával minden alkalommal kiváló minőségű a nyomtatás
·    Kiváló minőségű szkennelés 1200x2400dpi optikai felbontással
·    Önálló üzemmódban is másolhat vagy szerkeszthet
·    Gyors fotónyomtatás – egy 10x15 cm fénykép mindössze 13 másodperc (piszkozat) vagy 30 másodperc (alapbeállítás) alatt készül el, míg percenként akár 30 oldal szöveg nyomtatható (A4 fekete-fehér vagy színes)
·    Élénk, valósághű képek az 5760x1440dpi felbontásnak köszönhetően
·    Közvetlen nyomtatás memóriakártyáról, PictBridge- vagy SUB Direct Print-kompatibilis digitális fényképezőgépről, illetve a külön megvásárolható Bluetooth adapterről
·    Nyomtatás az arra alkalmas CD-re vagy DVD-re
·    Kreatív nyomtatás az Epson Easy Photo Printtel
·    Stylus Photo RX560 ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár: 69.990 Ft

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

2023. május 10. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01