Megújultak a T-Pont üzletek

forrás Prim Online, 2006. október 6. 09:40
Lezárult a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó üzlethálózatok egységesítése. Külsejükben és szolgáltatásaikban egyaránt megújult T-Pont üzletek várják országszerte az ügyfeleket.
A 47 T-Pont üzletben a Magyar Telekom Csoport üzletágainak lakossági termékei, azaz a T-Com, a T-Mobile, a T-Online és a T-Kábel összes szolgáltatása egy helyen elérhető. Az integrált T-Pontok tavasszal kezdődött átalakítása során a hazai telekommunikációs piacon egyedülálló üzlethálózat jött létre.

A vállalatcsoport az év elején, a Magyar Telekom és a T-Mobile Magyarország egyesülése után döntött a T-Pont üzletek és a T-Mobile bolthálózat egyesítéséről. A havonta átlagosan 170-180 ezer ügyfelet kiszolgáló bolthálózat harmonizációjánál a költségtakarékossági szempontok mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyabbá tétele volt a cél. A megújult üzletekben a Magyar Telekom Csoport (T-Com, a T-Mobile, a T-Online, T-Kábel) minden lakossági terméke, szolgáltatása megvásárolható egy helyen. Az arculatukban azonos T-Pontok az országban egyedülállóak, hiszen azokban vezetékes, mobil- és internetszolgáltatások egyaránt hozzáférhetőek.

A megújult T-Pontok a Deutsche Telekom nemzetközi irányelveinek megfelelően magas színvonalon szolgálják ki az ügyfeleket. A kialakítás során fontos szempont volt, hogy az üzletbe betérők az új termékeket vásárlás előtt kipróbálhassák, emellett az üzlettérben található plazmatévéken a reklámfilmeken és multimédiás ismertetőkön keresztül megismerhessék a legújabb ajánlatokat. Az üzlethálózat integrációját lebonyolító szakemberek olyan további innovatív megoldások bevezetésén dolgoznak, amelyek még hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszik az ügyfélkiszolgálást.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Nagygombos okostelefon az idősebb korosztálynak

Új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone AD könnyen kezelhető, nagygombos, érintőképernyős telefon, amely ötvözi a hagyományos és okostelefonok legjobb tulajdonságait.

2019. december 9. 11:20

A Tettek hálózatán biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját. 

2019. december 8. 12:05

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás