Sun bérszerverek az Interware Szerver Hotelben

forrás Prim Online, 2006. október 16. 12:50
A Sun Microsystems Kft. és az Interware ZRt. a mai napon bejelentette, hogy megállapodást írtak alá 64-bites Sun kiszolgálók bérleti konstrukcióban történő értékesítésére. A megállapodás keretében az Interware Szerver Hotelében a Sun x86-os szervereinek bérlete mellé többek között IP hoszting, szerverelhelyezés és rendszer adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt az Interware, valamint egy hónapos ingyenes tesztelési lehetőséget biztosít elsősorban a közepes méretű vállalatok számára.
Azon cégek, amelyek a szolgáltatás folyamatos használata mellett döntenek, éves szerződés esetén további két hónap ingyenes szerverelhelyezéshez és 100 Mb/s-os internetkapcsolathoz is hozzájutnak.

A legutóbbi kutatások szerint, a szerver hoszting szolgáltatás előnyeit kamatoztató cégek köre folyamatosan bővül: a webtervező vállalkozások, az internet szolgáltatók, a médiavállalatok, a szoftverfejlesztők, a rendszerüzemeltetők, az online kereskedelmet folytatók, a portálok, valamint az online közösségek mellett megjelentek a pénzügyi és ingatlan szektor képviselői, a tanácsadó vállalatok és márkaképviseletek is. A piaci eloszlásra jellemző, hogy a szervereket üzemeltetők közel fele az IT piac szereplői közül kerül ki, míg a fennmaradó rész egyenletesen oszlik meg a többi szektor között. A gépek háromnegyede közepes méretű cégek, egynegyede pedig kis- és nagyvállalatok tulajdonában van. A piaci várakozásoknak megfelelően a hazai szerver hoszting piac markáns fejlődés előtt áll, mértéke ugyan visszafogottabb a korábbi évekhez képest, de a 20 százalékos növekedést stabilan produkálja. Ez a változás leginkább a már meglévő ügyfelek újabb és újabb szerverbeállításának, s nem az új ügyfelek számának kiugró mértékű növekedésének lesz köszönhető. A szerver hoszting piac vezető szereplőinek becslései szerint jelenleg közel 4000 szerver üzemel hoszting szolgáltatóknál, ebből az Interware Szerver Hotel-ben 2400 hosztol.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

UR kobotok problémamentes távvezérlése a COVID-19 idején

A COVID-19 járványhelyzet változtatásokat hozott a gyártók életébe: szükségessé vált az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos irányelvek lefektetése, a társadalmi elhatárolódás követelményeinek való megfelelés, a munkaerőhiány és a távollét pedig létező munkaügyi problémává nőtte ki magát. Számos gyártó vezette be a kobotok használatát termelésének átalakítása vagy az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében. De mi történik abban az esetben, ha probléma lép fel a kobot működése során és nincs a helyszínen személyzet? Mi van, ha új gyártásra kell átprogramozni a kobotot, de nincs senki a helyszínen, aki hozzá tudna férni a munkacellához? Mi van, ha a kobot működésével kapcsolatos adatokra lenne szüksége, de az üzem le van zárva? Lehet-e programozni a kobotot anélkül, hogy utána fertőtleníteni kellene a munkacellát?

2021. január 21. 13:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás