Szerdán jön az IE7, jövő héten pedig a Media Player 11

Genda Csongor Zoltán, 2006. október 16. 17:23
A Microsoft képviselői a napokban nyilvánosságra hozták az Internet Explorer 7 valamint a Media Player 11 szoftverek megjelenési dátumait.
A vállalat egyik munkatársának blog-bejegyzése szerint az IE7 már két nap múlva, azaz szerdán elérhető lesz és előreláthatólag november elsejétől kiemelt fontosságú frissítésként, az Automatikus Frissítési funkción keresztül kerül majd továbbításra a Windows XP felhasználók részére. A szoftveróriás egy másik közleménye szerint a Media Player legújabb verzióját jövő hét elejétől, azaz október 24-től kezdődően tölthetik majd le az érdeklődők. Mindkét szoftver átdolgozott kezelőfelületet kapott, és számos új funkciót is tartalmaznak. A médialejátszó például támogatja a Microsoft és az MTV által üzemeltetett Urge zeneletöltő szolgáltatást is.

A 7-es számozású redmondi böngésző mint köztudott kiemelt frissítésként érkezik, ami viszont nem azt jelenti, hogy a felhasználóknak feltétlenül át kell állniuk az új Explorerre, mivel azok az új funkciókat is felsoroló felugró ablakon bejelölhetik a "később" vagy a "mégse" opciókat is. A Microsoft viszont mindenképpen azt ajánlja az IE6-ot használóknak, hogy telepítsék fel számítógépeikre a sokkalta biztonságosabb 7-es verziót.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb termékek a Dell Technologies kínálatában

A Dell Technologies új peremhálózati megoldásokat jelentett be, melyek segítenek a vállalatoknak feldolgozni és értékes információvá alakítani a legváltozatosabb helyekről származó, több milliárd eszközben rejlő adathalmazt. A bővített portfólió olyan innovációkat tartalmaz mint a kompakt edge szerver, egy kisméretű moduláris adatközpont, továbbfejlesztett telemetriafelügyelet és egy streamelemző platform.

2020. február 24. 09:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás