A Fujitsu Siemens akkumulátorcsere lehetőséget ajánl fel

forrás Prim Online, 2006. október 17. 12:16
A Fujitsu Siemens Computers a Sonyval történő szoros együttműködésben felülvizsgálta azon noteszgépeit, amelyek beépített Sony cellás akkumulátorokkal működnek. Ez a vizsgálat és a Sony által biztosított információ lehetővé teszi, hogy a vállalat azt a következtetést vonja le, hogy a Fujitsu Siemens Computers noteszgépeiben használt akkumulátorok a rendszer konfigurációnak és a használt speciális akkumulátor töltési technológiának köszönhetően nincsenek kitéve a mostanában bejelentett túlmelegedéshez hasonló hibának. Ennek ellenére az akkumulátor meghibásodásának lehetősége sohasem zárható ki teljes mértékben.
Ez idáig a vállalathoz nem érkezett olyan bejelentés, amely alapján arra lehetne következtetni, hogy a Sony akkumulátorok meghibásodása bármelyik Fujitsu Siemens Computers notebookot is érintené.

A Fujitsu Siemens Computers számára a vásárlóinak elégedettsége a lehető legfontosabb szempont. A vállalat ezért részt vesz a Sony önkéntes akkumulátorcsere programjában, ahol a következő modellek akkumulátorai érintettek:

·    LIFEBOOK C1320
·    LIFEBOOK P1510
·    LIFEBOOK P7120
·    LIFEBOOK Q2010
·    LIFEBOOK S7020 / S7020D
·    LIFEBOOK S7010
·    LIFEBOOK T4210
·    AMILO Pro V8010
·    AMILO Si 1520

A továbbiakban a Fujitsu Siemens sajtóközleményben értesíti a felhasználókat az érintett akkumulátorok azonosítási módjáról és az önkéntes akkumulátorcsere programról. A kiadott információk később a Fujitsu Siemens Computers honlapján is elérhetőek lesznek. Jelenleg nem áll rendelkezésre olyan információ, amelynek alapján a felhasználóknak okuk lenne a Fujitsu Siemens Computers noteszgépeiknek az eddigitől eltérő használatára, ugyanakkor a végső megerősítéshez a cég további információkat vár a Sonytól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38